Classicin naiset joutuivat SB-Pro:n myllyyn

Salibandyn Suomen Cup muuttuu ensi kaudella. (Arkistokuva)

Niin siinä sitten kävi, Tampereen Classicin valtakausi Naisten Salibandyliigassa on todellakin ohi. Joukkue aloitti kautensa kohtaamalla viime kauden mestarin SB-Pro:n Tampereella. Nurmijärveläiset voittivat ottelun lukemin 8-3.

Tulokseen on yksi suuri syy, Classic menetti valtavan määrän kokemusta. Esimerkiksi sekä Elisa että Ella Alanko lopettivat uransa. Korvaaviakin pelaajia on löytynyt, mutta yksikään joukkue ei pysty paikkaamaan sellaista lovea, joka tamperelaisten riveihin syntyi kesän aikana.

Classicin ykkösketjusta löytyivät lauantain tamperelaiset pistenikkarit, Joukkueeseen liittyneet slovakialaiset Denisa Ferencikova ja Michaela Sponiarova olivat pirteitä. Molemmille merkittiin tehot 1+1, muttä tällä kertaa se ei riittänyt, sillä Pro:n tekeminen oli todella kovalla tasolla.

SB-Pro:n rosteri ei kesällä paljoa heikentynyt, vaikka joukkueen kapteeni Elina Kujala Lopettikin. Nurmijärveläisten kannalta kesän tärkein uutinen oli se, että Sveitsissä kaksi kautta viihtynyt Silja Eskelinen palasi SB-Pro:n vahvuuteen.

Lauantain ottelussa vieraiden tehokkain oli Heidi Lirkki tehoin 3+1. SB-Pro:n maalilla torjunut Tiltu Siltanen pysäytti pallon 18 kertaa.

Päivän toisessa Naisten Salibandyliigan ottelussa nousijajoukkue Pelicans SB voitti NST:n lukemin 6-3.

 

Teksti: Juho Kojima

Kuva: Aarno Järvinen

 

Views: 521

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi