Pesäkarhujen putki paikallispeleissä jatkuu

Naisten Superpesiksessä pelattiin perjantaina Rauman Free.fi-Areenalla Satakunnan paikallistaisto Feran ja Pesäkarhujen välillä. Porilaiset oli voittanut 16 edellistä paikallista. Perjantain pelikin päättyi porilaisille jaksoin 0-1(5-5, 2-8).

– Alku oli sokki, mutta ekalla jaksolla joukkueessa oli kokoajan rauha. Toinen jakso oli puolestaan mitä oli. Ei voi kaverille kuin hattua nostaa, totesi Feran pelinjohtaja Jyrki Pellonperä.

Pesäkarhut tuli vauhdilla otteluun, sillä joukkue teki ensimmäisellä sisävuorollaan kolme juoksua. Fera hivuttautui jakson edetessä rinnalle ja ohi kun, mutta lopulta päädyttiin tasalukemiin.

– Ekalla jaksolla oltiin voitossa kiinni, mutta ei sitten enää toisella, totesi Feran ykköspalkittu Essi Kesti.

Pesäkarhut meni menojaan

– Ensimmäisellä jaksolla vähän sattui ja tapahtui. Jos tekee viisi juoksua, niin sen pitäisi riittää. No toisella sitten hanat aukesi, totesi Pesäkarhujen ykköspalkittu Minttu Vettenranta.

Pesäkarhut takoi toisen jakson kahteen ensimmäiseen vuoropariin peräti kahdeksan juoksua ja jakso oli käytännössä siinä.

– Todella tyytyväinen olen voitosta ja yleisö oli hienosti mukana. Ensimmäinen jakso olisi voinut päättyä ihan miten vain. Toinen sitten alkoi onnellisten tähtien alla, totesi Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarkko Pokela.

Ottelussa Pesäkarhuilta Pauliina Harinen, Eveliina Tuominen, Ida Lähde ja Tiia Peltonen onnistuivat kukin kolme kertaa mailan varressa. Feralta puolestaan kaksi kertaa onnistuivat Henna Suominen ja Fanny Lahtinen.

Palkitut:

Fera:

I: Essi Kesti

II: Hulda Alanen

Pesäkarhut:

I: Minttu Vettenranta

II: Pauliina Harinen

Teksti ja kuva:Jouni Mikola

Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi