Jyrki Pellonperä: “Tämä tilanne alkaa jo vähitellen kyrsimään”

Feran peli oli tukkoista toista jaksoa lukuunottamatta.

Fera kohtasi tiistaina Free.fi-Areenalla pelatussa Naisten Superpesis-ottelussa Vaasan Mailattaret. Tähän otteluun Feran yhteistyökumppanit olivat tarjonneet yleisölle ilmaisen sisäänpääsyn. Ottelu eteni aina kotiutuslyöntikilpailuun asti ja sen jälkeen kaksi pistettä lähti Vaasaan jaksoin 1-2 (1-3, 6-0, 0-0, 1-2).

– Tämä alkaa jo suoraan sanottuna kyrsimään. Eka jaksokin oli jo omassa räpylässä. Sen jälkeen pääsikin jo muutama ärräpää, totesi Feran pelinjohtaja Jyrki Pellonperä.

Ensimmäisellä jaksolla Fera siirtyi johtoon kolmannen tasoittavalla, kun Miia Puolakka karkasi kolmospesältä harhaheiton turvin kotiin. Mailattaret tuli kuitenkin neljännen aloittavalla rinnalle ja meni myös ohi, kun mailan varressa onnistuivat Iina Valkeejärvi, Siiri Leppänen ja Jasmiina Juntunen. Kotiin puolestaan ehättivät Petra Äkkinen, Riikka Polso ja Siiri Leppänen.

– Ei tässä oikein tiedä mitä sanoisi, no ainakaan meidän peli ei tällä hetkellä oikein aukea, totesi Feran ykköspalkittu Fanny Lahtinen.

Fera tuli toiselle jaksolle kovaa voittaen sen peräti 6-0. Raumalaisilta mailan varressa tehoili Fanny Lahtinen, jonka tilille tuli peräti neljä lyötyä. Lahtisen lyönneillä kotiin kipaisivat Essi Kesti kahdesti sekä Jasmin Andreasen ja Aino Tanhua. Lahtisen lisäksi Feralta mailan varressa onnistuivat Alina Rosendahl ja Essi Kesti. Rosendahlin lyönnillä kotiin ehätti Jessika Sihvonen ja Kesti puolestaan kotiutti Rosendahlin.

– Ekalla jaksolla pelasimme todella hyvää ulkopeliä, sanaili Mailattarien ykköspalkittu Jasmiina Juntunen.

Supervuorossa ei kumpikaan onnistunut. Ratkaisevassa kotiutuslyöntikilpailussa Feralta onnistui ainoastaan pari Eveliina Kesti ja Aino Tanhua. Vaasalaisilta voittoon tarvittavat kaksi juoksua löivät Roosa Hussa ja Minttu Reunanen. Kotiin puolestaan ehättivät Siiri Leppänen ja Petra Äkkinen.

– Voittoon täytyy olla tyytyväinen. Ekan jakson hyvä ulkopeli ja neljännen aloittava lämmittää, paalutti Mailattarien pelinjohtaja Pekka Mäntymaa.

Palkitut:

Fera:
I: Fanny Lahtinen
II: Ilona Hakoniemi

Mailattaret:
I: Jasmiina Juntunen
II: IIna Valkeejärvi

Teksti ja kuva: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 210

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi