Jarmo Lehtinen ärähti: “Ei tuolla pääse hevon helvettiin”

M-Sportilla ajavan Teemu Sunisen ja hänen kartanlukijansa Jarmo Lehtisen päivä ei ole ollut kovin ruusuilla tanssimista. Sardiniassa toiseksi ajaneen autokunnan unelmissa oli taistella kärkisijoista, mutta taistelu vaihtui taisteluun sijoista 8-10. Se ottaa koville myös kokeneella kartturilla.

– Kyllähän tässä on vähän kireänä, kun ei tuolla pääse hevon helvettiin, Lehtinen jyrähti päivän päätteeksi.

Ratin ja penkin välissä homma autokunnan mukaan toimii, mutta vauhtia ei vaan tunnu Fordista löytyvän tarpeeksi.

– Kyllä tämä on vaikea päivä ollut. Itsestä tuntuu, että on tehnyt parhaansa. Tuntuu, että ei tule virheitä, mutta ei pääse kovempaa. Siitä on vaikea lähteä kiristämään, Suninen harmitteli.

– Jos kiristäisi, niin varmaa olisi, että maalia ei näkisi.

Samoilla linjoilla oli myös Sunisen kartanlukija.

– Poika ajaa just sen, minkä autolla pääsee ja menee tosi hyvin. Ihan virheetön päivä. Kaksi isoa sladia ja se on siinä, Lehtinen kommentoi.

Lehtisen mukaan parannettavaa ei jäänyt siinä, kuinka kovaa tilanteisiin menisi, vaan sen puolen Suninen olisi hoitanut miltei täydellisesti.

– Tällä kokemuksella, niin yhdeksän piste viisi mutkaa kymmenestä en lähtisi pyytämään lisää vauhtia tällä vehkeellä, Lehtinen totesi.

Suninen on perjantain jälkeen tulosluettelossa kymmenentenä. Hänen takanaan on ainoastaan tallikaveri Gus Greensmith. Eroa kärjessä ajavaan Jari-Matti Latvalaan on 52.6 sekuntia. Ajot jatkuvat Pihlajakosken erikoiskokeella lauantaina aamulla kello 8:08.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Hannu Kumpulainen

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi