Japani yllätti vajaamiehisen Kolumbian

Kolumbia kärsi Japanille tappion numeroin 1-2 (1-1). Kolumbia joutui pelaamaan vajaamiehisenä, kun Carlos Sanchez ajettiin ulos jo kolmannella minuutilla.

Kolumbian Carlos Sanchez ajettiin kolmannella minuutilla punaisella kortilla ulos, kun pallo osui miehen käteen rangaistusalueella. Tuomitun rankkarin ampui verkkoon Shinji Kagawa, kun maalivahti David Ospina aavisti väärään kulmaan.

Vajaamiehinen Kolumbia tuli tasoihin 39. minuutilla, kun Juan Quintero laukoi vapaapotkun muurin alta alakulmaan ja pallo liukui Eiji Kawashiman käsien alta juuri ja juuri maaliviivan yli.

Ensimmäinen neljävitonen oli tasainen muutenkin kuin tuloksellisesti, sillä laukauksia oli molemmilla viisi ja Kolumbia ampui maalia kohti kolmesti, kun taas Japanilla vastaava luku oli kolme. Pallonhallinta oli niukasti Japanille 52 – 48.

Osako ratkaisi

Toisen puoliajan alkuminuuteilla pallonhallinta oli luonnollisesti Japanilla, mutta pääosin se jäi keskialueen pallotteluksi. Paras paikka siunaantui Takashi Inuille, jonka kierteisen kudin 16-alueen kulmasta Ospina torjui.

Peli jatkui samaan malliin, mutta jatkossa Japani pääsi jo useammin lähemmäs Ospinaa, verkko ei kuitenkaan heilunut. Reilun 70. minuutin jälkeen Hiroki Sakai pääsi tykittämään vitosen kulmalta, mutta tuloksena oli vain kulmapotku. Seuranneesta kulmurista sitten Yuya Osako sitten puski pallon verkkoon. Maaliin johtaneen kulmurin antoi Keisuke Honda.

Heti maalin maalin jälkeen Kolumbia loi pari maalipaikkaa. Niiden arkkitehteinä toimivat Radomel Falcao ja James Rodriguez. Kolumbian kiri tyrehtyi alkuunsa ja paikatkin oli ihan kortilla.

Maalit:

6. 0-1 Shinji Kagawa
39. 1-1 Juan Quintero
73. 1-2 Yuya Osako (Keisuke Honda)

Kokoonpanot:

Kolumbia: Ospina | Mojica, D. Sanchez, Murillo, Arias | C. Sanchez (3. min ja ulosajo), Lerma | Izquierdo (70. Bacca), Quintero (59. J. Rodriguez), Cuadrado (31. Barrios) | Falcao

Japani: Kawashima | Nagatomo, Shoji, Yoshida, Sakai | Shibasaki (80. Yamaguchi), Hasebe | Inui, Kagawa (70. Honda), Haraguchi | Osako (85. Okazaki)

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 97

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi