Harry Kane lannisti sinnikkään Tunisian

Englanti voitti Tunisian Volgogradissa pelatussa ottelussa luvuin 2-1. Englantilaisten molemmat maalit viimeisteli Harry Kane.

Englanti loi ennen neljän minuutin täyttymistä jo kaksi huippupaikkaa, mutta Mouez Hassen maalillaan kesti. Englanti siirtyi johtoon 11. minuutilla, kun Harry Kane tuikkasi kulmapotkutilanteessa pallon verkkoon. Hassen torjui John Stonesin puskun eteensä, ja siihen Kane iski kärpän lailla.

Tunisialle tuli jobin postia jo 15. minuutilla, sillä Hassenin olkapää ei kestänyt pelaamista ja niinpä tilalle maalille asteli Farouk Ben Mustapha. Tunisia tasoitti 35. minuutilla,kun Ferjani Sassi onnistui rangaistuspotkussaan. Pilkun aiheutti Englannin toppari Kyle Walker. Jordan Pickford oli aika hyvin mukana Sassin laukauksessa, mutta pallo meni verkkoon miehen sormenpäitä hipoen.

Kanen maalin jälkeen Englannin parhaat paikat osuivat Jesse Lingardille. Rankkaritilannetta lukuunottamatta Tunisian hyökkäyspeli oli pikkunäppärää näpertelyä vailla sen suurempaa ajatusta.

Englannin työ palkittiin

Toisen puoliajan ensimmäinen hyvä paikka osui heti alkuminuuteille, kun Englanti sai kulmapotkun, mutta Ben Mustapha liimasi puskun näppeihinsä. Jatkossakin Englanti hallitsi palloa ja peli pyöri 16-rajoilla, mutta alueelle joukkueen oli vaikea päästä.

Erotuomarin antamaa lisäaikaa oli pelattu puolisen minuuttia, kun Englanti sai kulmapotkun. Kulma leijaili takatolpalle ja sieltä Kane puski sen verkkoon. Tuo maali riitti siihen, että Englanti lannisti sinnikkään Tunisian.

Maalit:

11. 0-1 Harry Kane
35. 1-1 Ferjani Sassi (rp)
90+1 1-2 Kane (Harry Maguire)

Kokoonpanot:

Tunisia: Hassen (15. Ben Mustapha) | Bronn, S. Ben Youssef, Meriah, Maaloul | F. Ben Youssef, Skhiri, Sassi, Badri | Khazri (85. Khalifa) | Sliti (74. Ben Amor)

Englanti: Pickford | Maguire, Stones, Walker | Henderson | Alli (80. Loftus-Cheek), Lingard 90+3 Dier), Young, Trippier | Sterling (68. Rashford), Kane

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi