Hirving Lozanon onnekas pusku lopetti Venäjän pelit

Meksiko voitti Venäjän Kazan Arenalla pelatussa Confederations cupin ottelussa numeroin 2-1 (1-1). Lopputulos tiesi sitä, että turnausisäntien pelit loppuivat tähän.

Ottelun ensimmäiseen varttiin Venäjällä oli ainakin kaksi vaarallista hyökkäysaihioita, mutta molemmat päätyivät rankkarin kalasteluun. Ensin Juri Zhirkov rynni puolustajaien keskeltä kaatuen ja hetkeä myöhemmin saman teki Fedor Smolov.

Kumpikin osui avausneljävitosella kertaalleen ja ensin maalasi Venäjä, kun Aleksandr Samedov toimitti pallon Guillermo Ochoan selän taakse. Ottelu oli edennyt tuossa vaiheessa 25. minuutille. Venäläiset sai nauttia johdostaan viitisen minuuttia, kunnes peli taas taas. Meksikon tasoitusmaalista vastasi Nestor Araujo.

Pallonhalinta ensimmäisellä puoliajalla oli Meksikolle 65 prosenttisesti ja maalipaikat meni puolestaan Venäjälle 6-5.

Hirving Lozano onni puolellaan

Meksiko siirtyi johtoon, kun toista jaksoa oli pelattu kuutisen minuuttia ja tuo maali oli kyllä melkoisen ainutlaatuinen. Meksiko purkaa pitkällä potkulla kohti Igor Akinfeeviä, joka tuli vastaan, mutta samaan palloon puski myös Hirving Lozano. Akinfeev osui hieman jalallaan meksikolaista, mutta pallo meni Aquinon puskusta aivan tolpan juureen.

Venäjän urakka hankaloitui entisestään 68., kun Zhirkov sai toisen varoituksensa ja sehän tiesi ulosajoa. Zhirkovin ulosajon jälkeen Venäjä laittoi kaikki mahdolliset aseet hyökkäykseen ja loikin muutamia paikkoja. Tasoitusmaalia Venäjä ei kuitenkaan saanut aikaiseksi ja niin turnausisäntien pelit jäi alkulohkoon.

Maalit:

25. 0-1 Aleksandr Samedov
30. 1-1 Nestor Araujo
52. 2-1 Hirving Lozano

Kokoonpanot:

Meksiko: Ochoa | Layun, Moreno, D. Reyes (39. L. Reyes), Araujo | Guardado (70. Oswaldo), Herrera, dos Santos | Lozano, Chicharito, Vela (46. Aquino)

Venäjä: Akinfeev | Kudryashov, Dzhikiya, Vasin | Bukharov (64. Poloz), Glushakov, Erokhin (70. Smolnikov), Samedov | Zhirkov, Golovin | Smolov (78. Kanunnikov)

A-Lohkon toinen ottelu:

Uusi-Seelanti – Portugali 0-4 ( 0-2 )

Lohkon lopputilanne:

 

  1. Portugali 3 2 1 0 6-2 7
  2. Meksiko 3 2 1 0 6-4 7
  3. Venäjä 3 1 0 2 3-3 3
  4. Uusi-Seelanti 3 0 0 3 1-7 0

Teksti: Jouni Mikola, Twitter: @JouniMikola

Views: 110

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi