Nuori Saksa ei antautunut Chilelle

Saksa ja Chile tarjosivat vauhdikkaan ja tilannerikkaan, mutta vähämaalisen Confederations cupin ottelun Kazan Arenalla. Ottelu päättyi tasalukemiin 1-1 (1-1). Tasapeli tyydytti varmasti molempia, sillä se helpottaa huomattavasti joukkueiden mahdollisuuksia jatkoon.

Chile iski jo kuuden minuutin jälkeen, kun Alexis Sanchez käytti hyväkseen saksalaispuolustuksen uinahduksen. Pallo painui laukauksen jälkeen etukulmasta ohi Marc-Andre ter Stegenin. Osuman myötä Sanchez on nyt Chilen maajoukkueen kaikkien aikojen ykköstykki.

Reilun kahdenkymmenen minuutin jälkeen Chile oli lisätä johtoa, kun Eduardo Vargas täräytti 16-rajalta, mutta vain tolppaan. Saksa tuli 42. minuutilla tasoihin nopean vastahyökkäyksen seurauksena. Lars Stindl osui kliinisen varmasti vitosen viivalta. Jonas Hector antoi tuohon osumaan millimetrin tarkan syötön vasemmalta.

Jakso oli muutenkin kuin numerollisesti tasainen, sillä pallonhallinta oli Chilellä 52 prosenttisesti ja maalipaikat samoin chileläisten eduksi 6-4.

Tasaista vääntöä

Toisen alkupuolella molemmilla oli muutama kohtuullinen paikka, mutta paras osui heti Sanchezille, jonka vapari vajaasta paristakympistä tipahti maalin katolle. Ottelun toisella puoliskolla pallonhallinta kääntyi Saksalle ja maalipaikkoja kumpikin loi viisi kappaletta. Tasapeli tyydytti varmasti kumpaakin osapuolta, sillä se helpottaa ainakin hieman molempien jatkoon pääsyä. Molemmille riittää tasapeli viimeisestä ottelusta.

Ottelun erikoisuutena voidaan mainita se, että Saksan päävalmentaja Joachim Löw ei tehnyt yhtään vaihtoa koko 90-minuuttisen aikana.

Maalit:

6. 0-1 Alexis Sanchez (Arturo Vidal)
42. 1-1 Lars Stindl (Jonas Hector)

B-Lohko:

 

  1. Chile 2 1 1 0 3-1 4
  2. Saksa 2 1 1 0 4-3 4
  3. Australia 2 0 1 1 3-4 1
  4. Kamerun 2 0 1 1 1-3 1

 

Kokoonpanot:

Saksa: ter Stegen | Süle, Mustafi, Ginter | Hector, Rudy, Can, Kimmich | Draxler, Goretzka | Stindl

Chile: Herrera | Beausejour, Jara, Medel (71. P. Diaz), Isla | Hernandez, M. Diaz, Aranguiz (90.) Silva) | Vidal | Sanchez, Vargas (82. Rodriguez)

Teksti: Jouni Mikola, Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi