Lukon kolmas erä oli liikaa Jukureille

Lukko Kivikylän Areenan torstai-illassa Jukurit maalein 2-0 (0-0, 0-0, 2-0). Lukko oli voittanut mikkeliläiset edellisen kerran lokakuussa 2021.

Kivikylän Areenan ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty ja ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi Julius Mattilan estämiskakkonen reilu kaksi minuuttia ennen taukoa. Liigan paras ylivoima joukkue Jukurit ei kuitenkaan pystynyt yllättämään Lukkoa, joka on puolestaan paras alivoimajoukkue.

Toisessakaan erässä ei maaleja nähty, mutta paikkoja kyllä oli, sillä Lukon Sami Päivärinta ja Jukurien Joni Jurmo pääsivät kertaalleen läpiajoon. Jurmo pääsi nokikkain Artjom Zagidulinin kanssa suoraan päästyään jäähyaitiosta.

Harri Kainulainen laukoi Lukon johtoon, kun kolmatta erää oli pelattu kolme minuuttia. Jukurit oli tullut neljä sekuntia ennen osumaa täysilukuiseksi. Linus Nyman tuplasi raumalaisjoukkueen johdon ylivoimalla, kun ottelua oli jäljellä kolme minuuttia ja 16 sekuntia. Nyman ohjasi maalin kulmalta Thomas Gregoiren laukauksen verkkoon. Jukureilla on nyt kuusi perättäistä nollaerää.

– Oli tämä tänään tuollaista vääntämistä ja kääntämistä. Ollaan istuttu aika paljon boksissa, no tänään ei istuttu. On se hienoa, kun on vielä tuommonen ukko maalissa, paalutti Harri Kainulainen.

Maalit:

42.59 1-0 Harri Kainulainen (Thomas Gregoire, Gabriel Fontaine)
56.44 2-0 Linus Nyman (Gregoire, Kainulainen) yv

Torjunnat:

Artjom Zagidulin: 8+8+
Frans Tuohimaa: 9+12+

Jäähyt:

Lukko: 1×2 min
Jukurit: 3×2 min

Illan toinen peli:

Ässät – Sport 4-2 (1-1, 1-1, 2-0)

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 19

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi