TsSKA nollasi siipirikkoisen Jokerit – Narripaidoidoille kolmas peräkkäinen tappio

Moskovan TsSKA oli tyly isäntä, kun siipirikkoinen Jokerit vieraili Moskovan Jääpalatsissa. Ottelu päättyi moskovalaisten 5-0 (2-0, 1-0, 2-0) -voittoon. Tappio oli Jokereille jo kolmas peräkkäinen ja TsSKA on puolestaan viiden ottelun voittoputkessa.

Otteluun lähdettiin sellaisista lähtökohdista, että Jokereilta puuttuivat loukkaantuneet Peter Regin ja Eemeli Räsänen sekä pelikieltoa kärsinyt Alex Grant. Lauri Marjamäellä olikin varmasti tuosta johtuen pohdittavaa, että miten raapii pelaavan ryhmän kokoon. Joukkueessa nähtiin yksi KHL-debytantti, kun meneillään olevan kauden aikana kahdeksan Mestis-ottelua Kiekko-Vantaassa pelannut Nico Nurmikanta pääsi huomattavasti kirkkaimpiin valoihin.

Ensimmäinen erä näytti jo mitä tuleman pitää, sillä Alexander Popov ja Maksim Shalunov onnistuivat toimittamaan kiekon Ryan Zapolskin selän taakse.

Jokerit piristyi hieman

Jokerit piristyi toisessa erässä ainakin hieman, mutta joukkue ei pystynyt yllättämään TsSKA:n maalivahti Igor Sorokinia. Narripaidoille vihellettiin erässä kolme kahden minuutin rangaistusta, mutta ne joukkue kesti ilman takaiskua.

Erää oli jäljellä pari minuuttia, kun Anton Slepyshev vei moskovalaiset jo kolmen maalin johtoon. Kahden erän jälkeen Zapolski oli lähes täystyöllistetty, sillä yhdysvaltalaismaalivahti joutui tositoimiin 24 kertaa, kun taas Sorokin selvisi 12 torjunnalla.

TsSKA iski nopeasti

Kolmas erä ehti vanheta viitisen minuuttia, kun Sergei Andronov iski isännät jo neljän maalin karkumatkalle. Tuosta ehti kulua pari ja puoli minuuttia, kun kiekko oli jälleen Zapolskin selän takana. Viidennestä maalista vastasi Mihail Pashnin.

Tuon jälkeen ei sitten enää mitään ihmeitä nähty,no Jokerit taisi olla jo alistunut kohtaloonsa, ja TsSKA puolestaan kylläinen viidestä tehdystä maalista.

Maalit:

4.59 1-0 Alexander Popov
12.39 2-0 Maksim Shalunov (Popov, Konstantin Okulov)
37.53 3-0 Anton Slepyshev (Ivan Telegin)
44.43 4-0 Sergei Andronov (Sergei Kalinin)
47.26 5-0 Mihail Pashnin (Andronov)

Torjunnat:

Igor Sorokin: 4+8+3 = 15

Ryan Zapolski:14+10+6 = 30

Jäähyt:

TsSKA: 2×2 min

Jokerit: 4×2 min

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 237

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi