Tappara tasoitti välieräsarjan

Kivikylän Areenalla vappuaaton viihteeksi käy Lukon ja Tapparan toinen välieräkamppailu. Tällä kertaa Tappara oli parempi, sillä ottelu päättyi 1-4 (1-1, 0-1, 0-2).

Lukko aloitti perjantaina maalinteon, kun Kristian Pospisil riisti omalla alueellaan kiekon ja ajoi loppui asti laukoen ranteellaan b-pisteeltä Lukon johtoon. Tappara tuli kuitenkin tasoihin 10 sekuntia myöhemmin Lassi Vanhatalon osumalla.

Avauserässä Lukon Pavol Skalickylle merkattiin vain pari minuuttia peliaikaa, sillä Slovakian härkä koki kovia jäädessään Patrik Virran jyräämäksi.

Tappara siirtyi kuskin paikalle

Toista erää oli jäljellä viisi ja puoli minuuttia, kun Charles Bertrand vei Tapparan johtoon.

Lukon kiri jäi piippuun

Lukko pääsi kolmannessa ylivoimalle, kun kolmatta erää oli pelattu 12 minuuttia. Tappara pystyi kuitenkin selvittämään tuon tilanteen Christian Heljangon johdolla.

Ottelu sai ratkaisunsa 56 sekuntia, kun Santtu Kinnunen laukoi kiekon tyhjään Lukko-maaliin. Jukka Peltola teki saman tempun 21 sekuntia myöhemmin. Näin ottelusarja on tasan 1-1.

– Taistelu oli ihan erilaista kuin eilen. Saimme estettyä Lukon vaaralliset paikat, totesi Tapparan valmentaja Jussi Tapola.

Maalit:

4.28 1-0 Kristian Pospisil
4.38 1-1 Lassi Vanhatalo (Petteri Puhakka, Sami Moilanen)
35.30 1-2 Charles Bertrand (Jukka Peltola, Kristian Tanus) yv
59.04 1-3 Santtu Kinnunen tm
29.25 1-4 Jukka Peltola (Otto Rauhala, Moilanen) tm

Torjunnat:

Lassi Lehtinen: 3+8+7 = 18
Christian Heljanko: 7+6+10 = 23

Jäähyt:

Lukko: 4×2 min
Tappara: 3×2 min

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi