Helmarit aloitti Kansojen liigan voitolla – Katariina Kosola laukoi pallon kahdesti Slovakian verkkoon

Helmarit aloittivat Kansojen liiga -urakkansa perjantaina, kun Turun Veritas stadionilla vastaan asettui Slovakia. Ottelu päättyi Suomen voittoon maalein 4-0 (3-0).

Suomi aloitti vauhdikkaasti, sillä jo viidennellä minuutilla Linda Sällström puski vitosen alueelta pallon verkkoon.

– Tää oli hyvä peli meiltä, mutta pystymme pelaamaan vieläkin paremmin, paalutti Sällström Yle Urheilulla.

Ria Ölingin laukaus 23. minuutilla pamahti tolppaan, mutta Jutta Rantala laukoi kuitenkin paluupallon Maria Korenciovan selän taakse. Rantala oli laukonut jo pari minuuttia aiemmin avopaikasta pelivälineen pystypuuhun. Helmarit iski vielä erotuomarin antamalla lisäajalla, kun Katariina Kosola laukoi 16-kulmasta pallon poikkiputken alle.

Toista neljävitosta oli pelattu puolituntia, kun Eveliina Summanen vapautti Kosolan läpiajoon. Kosola laukoi pilkun tietämiltä pallon takakulmaan.

– Slovakia oli tänään vähän vaisumpi kuin odotimme, mutta hyvä peli meiltä. Maaleja on aina kiva tehdä ja varsinkin tänään, kun katsomossa oli paljon tuttuja, totesi Jutta Rantala Yle Urheilulla.

Maalit:

5. 1-0 Linda Sällström (Jutta Rantala)
23. 2-0 Rantala (Ria Öling)
45+1 3-0 Katariina Kosola
75. 4-0 Kosola (Eveliina Summanen)

Kokoonpanot:

Suomi: Korpela | Pikkujämsä, Nyström, Kuikka, Koivisto | Kosola (84. Hartikainen), Öling (76. Alanen), Summanen, Ahtinen (46. Peuhkurinen) | Rantala (76. Sevenius), Sällström (64. Franssi)

Slovakia: Korenciova | Lemesova, Fischerova, Kosikova, Horvathova | Susolova (46. Hmirova) | Matavkova, Skorvankova (78. Mikolajova), Surnovska (86. Kucharcikova), Moravkova (69. Vredikova) | Zemberyova (46. Semanova)

Teksti: Jouni Mikola
X: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi