Lukon lama jatkuu – Jukurien vuoro hakea pisteet Kivikylän Areenalta

Lukon viimeinen runkosarjan kotiottelu käyntiin.

Torstai-illan ainoassa liigakamppailussa Lukko kohtasi Kivikylän Areenalla Jukurit. Ottelu oli Lukolle runkosarjan viimeinen kotiottelu ja se oli nimetty Sepin peliksi, sillä huhtikuussa 80 vuotta täyttävä huoltajalegenda Seppo Hurme päättää pitkän uransa tähän kauteen. Lukko kärsi jälleen tappion ja tällä kertaa loppunumerot kirjattiin luvuin 1-2 (0-0, 0-2, 1-0).

– Kiekollinen peli oli ensimmäisessä erässä huonoa. Toiseen erään tuli pari maalia vähän helposti meidän näkökulmasta. Meillä on paljon parannettavaa. En osaa sanoa, että vaikuttiko nuo juhallisuudet itse peliin. “Sepi” kävi ainakin päivällä tsemppaamassa joukkuetta, sanaili Lukko-luotsi Marko Virtanen.

Ensimmäisen erä ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi Anrei Hakulisen kampituksesta saama kaksiminuuttinen. Markus Ruusu oli maalivahdeista hieman työllistetympi kahdeksalla torjunnalla, kun taas Artjom Zagidulinille kertyi kuusi koppia.

Toista erää ehdittiin pelata ainostaan 25 sekuntia, kun Oliver Larsenin veto yläkaarelta painui Zagidulinin selän taakse. Erän 12. minuutilla Pekka Jormakka päätti läpiajonsa kauniiseen maaliin ja näin Jukurit siirtyi jo kahden maalin karkumatkalle. Pari minuuttia tuosta ja Lukko kävi jo lähellä, kun Niclas Almarin kova laukaus tuli tolpasta ulos.

Otto Somppi toi ohjauksellaan Lukon maalin päähän, kun kolmatta erää oli pelattu viisi minuuttia. Lukko painoi pari minuuttia ilman maalivahtia, mutta ilman tulosta. Lukon osalta runkosarja päättyy lauantaina Kuopiossa.

– Meiltä hyvä peli, sillä kaikki tiesi meidän tilanteen eli vain kolme pistettä riitti. Alku oli vähän hermostunutta, mutta sitten toisen erän alkuun tuli helpottava maali. Nyt pitää valmistautua hyvin lauantaille, että on sitten valmistautumista ensi viikollekin, eikä tarvitse odottaa elokuuta, paalutti Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen.

Maalit:

20.25 0-1 Oliver Larsen (Jesper Piitulainen, Oskars Batna)
31.30 0-2 Pekka Jormakka (Lucas Nordsäter, Niklas Peltomäki)
45.04 1-2 Otto Somppi (Antti Saarela, Samuli Piipponen)

Torjunnat:

Artjom Zagidulin: 6+3+4 = 13
Markus Ruusu: 8+6+6 = 20

Jäähyt:

Lukko: 3×2 min
Jukurit: 3×2 minLukko: 3×2 min
Jukurit: 3×2 min

Yleisöä:

4 172

Teksti ja kuva: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 32

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi