Jokerit aloitti vieraskiertueen voitolla

Janis Kalnins oli maalillaan viimeinen lukko. Kuvakaappaus Viaplayn lähetyksestä

Jokerit nappasi vieraskiertueen ensimmäisestä ottelusta numeraalisesti selvän 4-1 voiton Severstalista. Vieraiden avainpelaajaksi nousi Nicklas Jensen kahdella osumallaan. Helsinkiläisten muista osumista vastasivat Oliver Lauridsen ja Henri Ikonen.

Selvistä numeroista huolimatta on pakko todeta, että Jokerien peli ei vieläkään löytänyt ihan sitä parasta teräänsä. Varsinkin ottelun toisessa erässä vieraiden peli oli välillä melko sekavaa, mutta tästäkin huolimatta helsinkiläiset iskivät voiton kannalta todella tärkeät kaksi maalia juuri toisessa erässä.

Vieraiden maalilla torjunut Janis Kalnins jatkoi erinomaisia otteitaan, hän torjui kaiken mahdollisen. Severstalin ainokaisen maalin verkkoon laittoi Daniil Vovchenko.

Jokerien suurin ongelma alkukauden otteluissa on ollut oman pelin virheherkkyys. Sama meno jatkui tässäkin ottelussa. Severstal saikin muutaman pahan tilanteen näiden virheiden seurauksena. Tällä kertaa Jokerit ei hermoillut, vaan taisteli tilanteet loppuun asti.

Ottelun jälkeen Hannu Virta oli tyytyväinen nähtyyn esitykseen.

-Peli oli todella vaikea. Vastustaja teki paljon töitä ja olimmekin välillä vaikeuksissa, mutta lopulta selvisimme. Pelasimme viimeisen erän todella hyvin, Jokerien valmennustiimiin kuuluva virta summasi.

Teksti: Juho Kojima

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi