Luongo palaa tolppien väliin – “Luottavaiset fiilikset sitä kohtaan”

SUNRISE, FL - SEPTEMBER 13: Goaltender Roberto Luongo #1 of the Florida Panthers poses for his official headshot for the 2018-2019 season on September 13, 2018 at the BB&T Center in Sunrise, Florida. (Eliot J. Schechter/NHLI via Getty Images) *** Local Caption *** Roberto Luongo

Florida Panthersille on luvassa perjantain ottelussa hyviä uutisia, kun joukkueen ykkösmaalivahti, miltei koko alkukauden loukkaantuneena ollut Roberto Luongo palaa Panthersin maalin suulle. Luongon paluu tolppien väliin otettiin joukkueessa hyvillä mielin vastaan.

– Tosi hyvä fiilis siitä, että Roberto on takaisin. Meillä on kolme hyvää maalivahtia mukana, eikä sillä ole väliä, kuka siellä on maalissa. Totta kai Roberto on yksi kaikkien aikojen parhaimmista maalivahdeista, kuka on pelannut, niin on luottavaiset fiilikset sitä kohtaan, Panthersin suomalaishyökkääjä Juho Lammikko kommentoi.

Panthers on vajonnut sarjataulukossa toiseksi viimeiseksi ja voittoja kauden aikana on tullut vain kaksi. Edelliset kaksi kamppailua ovat päättyneet floridalaisten tappioon. Vaikka kausi on vielä pitkä, niin voittoja olisi jo tultava, jotta tavoite pudotuspelipaikasta eläisi.

– Siirrämme fokuksemme nyt seuraaviin kymmeneen otteluun ja otamme uuden alun kaudellemme, Florida Panthersin päävalmentaja Bob Boughner kommentoi.

Florida Panthers kohtaa illan ottelussa Winnipeg Jetsin Helsingin Hartwall Arenalla kello 20 alkaen.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Eliot J. Schechter/NHL (Roberto Luongo), Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi