Kalle Sahlstedt palaa Lukon leipiin

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt (kuva: Rauman Lukko)

Lukko on palkannut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin. Sahlstedt pelasi omalla urallaan 723 liigaottelua ja nakutti niissä 429 (208+274) tehopistettä. Sahlstedt aloittaa uransa Lukon palveluksessa kesän 2018 aikana, mutta tutustuu organisaatioon ja toimintatapoihin jo kuluvan kauden aikana.

Lukko haluaa viedä organisaatiotaan yhä enemmän ammattimaisemmaksi ja siksi seura palkkaa tiimiinsä urheilujohtajan.

– Urheilujohtajan tehtävänä on kehittää sitä pelaajapolkua, jonka tavoitteena on kasvattaa entistä enemmän omia lahjakkaita nuoria pelaajia Liiga-tasolle. Lisäksi urheilujohtaja antaa toimitusjohtajallemme lisää aikaa keskittyä muun liiketoiminnan kehittämiseen. Kalle on täsmävalinta tähän vaativaan johtajan tehtävään ja tiedämme hänen persoonansa ja kokemuksensa tukevan tulevia urheilullisia haasteita, Rauman Lukon hallituksen puheenjohtaja Ari Salmi sanoo.

Kalle Sahlstedt vakuuttui siitä, että kuinka paljon Lukko häntä halusi. Shalstedtin mukaan Raumalta löytyy myös erittäin paljon käyttämätöntä urheilijapotentiaalia.

– Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta ja lähden tähän pestiin erittäin motivoituneena. Nykyinen työni Turun Seudun Urheiluakatemiassa on hyvä ja minulla on vakivirka, joten ei tästä ihan mihin tahansa lähdettäisi. Tämä oli juuri oikealla tavalla hyvä, kova ja haastava paikka, sellainen jossa tiedän haluavani olla mukana.

Työssään urheilujohtajana Sahlstedt koordinoi seuran A-, B- ja C-nuorten valmentajien tekemisiä. Hän myös vastaa seuran urheilupuolen kehittämisetä ja ohjauksesta.

– Olen nuorten kanssa tekemisissä jääkiekko- ja opiskeluasioissa. Suunnittelemme ja pidämme huolen, että nuoret saavat lukio-opiskelunsa kunnialla läpi, jonka jälkeen heidän on helpompi satsata jääkiekkoon kun toisen asteen opinnot on suoritettu.

– Myös A-nuorista ulos kasvavat nuoret saavat meillä hyvää apua tulevaisuutensa suunnittelemiseen niin, että he voivat jatkaa opiskelujaan ja suuntautua työelämään.

Teksti: Jouni Mikola, Twitter: @JouniMikola
Lähde: Rauman Lukon tiedote

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi