Huuhkajien taistelu ei riittänyt Udinessa

Huuhkajien taistelu ei riittänyt Udinessa. (Kuvakaappaus Viaplayn lähetyksestä)

Huuhkajilta jäi lauantaina tekemättä Udinen ihme, sillä Italia voitti Suomen Stadio Friulilla maalein 2-0 (1-0).

Italia iski ensimmäisestään erikoistilanteissa, kun Nicolo Barella tykitti 16-rajalta takakulmaan ohi Lukas Hradeckyn.

Maalin jälkeen Suomi pystyi aivan tasspäiseen peliin, mutta kunnon maalipaikoille Huuhkajat eivät päässeet. Italiakaan ei saanut aikaiseksi mitään huippuvaarallisia paikkoja maalin lisäksi.

Pallonhallinta ensimmäisellä puoliajalla oli Italialaisille 59 prosenttisesti, ja laukauksia kohti maalia koko neljävitosella oli vain yksi.

Moise Kean ratkaisi

Toisen puoliajan alkuminuutit pallo pyöri pääsääntöisesti Suomen alueella, mutta vajaan tunnin pelin jälkeen myös Huuhkajat saivat luotua hyökkäyksiä. Neljävitosta oli pelattu 65 minuuttia, kun Robin Lod keskitti oikealta boksin sisään, mutta Teemu Pukin viimeistely-yritys meni valitettavasti ohi.

Huuhkajien taivas synkkeni 74. minuutilla, kun Moise Kean tuplasi italialaisten johdon. Suomen osalta EM-karsinnat jatkuvat tiistaina Armeijassa.

Maalit:

7. 1-0 Nicolo Barella
74. 2-0 Moise Kean

Kokoonpanot:

Italia: Donnarumma | Biraghi (90+1 Spinazzola), Chiellini, Bonucci, Piccini | Verratti (86. Zaniolo), Jorginho, Varrella | Bernardeschi, Immobile (80. Quagliarella), Kean

Suomi: Hradecky | Pirinen, Arajuuri, Väisänen, Granlund (90. Soiri) | Kamara, Sparv, Lod | Pukki (83.Karjalainen), Hämäläinen (70. Lappalainen)

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 252

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi