Emma Niemisen hirmuvire liikaa Feralle

Kirittäret juonimassa tilannetta Jussi "Nalle" Viljasen johdolla. (kuva: Jouni Mikola)

Rauman Fera sai keskiviikkona vieraita Jyväskylästä, kun Kirittäret saapui Topteam-Areenalle. Vieraat nollasivat raumalaiset jaksoin 2-0 (3-0, 5-0). Ottelun hahmo oli neljä lyönyt yhden tuonut Emma Nieminen.

Nieminen onnistui molemmilla jaksoilla kahdesti mailan varressa ja kotiin noiden lyöntien seurauksena kirmaisivat Ella Korpela kolmesti ja Eeva Mäki-Maukola.

– Täytyy olla todella tyytyväinen, kun lyönnit upposivat sinne mihin ne oli suunniteltukin, totesi ykköspalkittu Nieminen.

Lyötyjen ja tuotujen lisäksi Nieminen onnistui myös kärkilyönneissään komeasti ja siitä on osoituksena lukemat 9 / 11.

Feralta ei keskiviikkona onnistunut oikeastaan mikään ja tuon saman totesi myös raumalaisjoukkueen ykköspalkittu Miia Tervonen.

– Olisihan tuo sisäpeli saanut toimia paremmin, mutta tänään emme saaneet peliämme pyörimään. Tavoitteemme oli saada kaverin kärki kuriin, mutta kun prosentteja katsoo, niin ei ihan mennyt siten kuin suunniteltiin, totesi Tervonen.

Jyväskyläläisten muut onnistuneet kotiuttajat olivat Marjukka Urpelainen, Emma Sallinen, Saana Sumen ja Jessi Vatanen.

Toinen jakso jatkui samaan malliin

Kirittäret pamauttivat heti toisen jakson ensimmäisen aloittavalla kaksi juoksua, eikä Fera tälläkään kertaa siis saanut sitä kuparistaan rikki.

– Olen todella tyytyväinen kolmeen pisteeseen ja näin joukkueen, joka tavoittelee mestaruutta, pitääkin pelata. Hyvä ulkopeli oli myös yksi voiton avaimista, totesi Kirittärien pelinjohtaja Jussi “Nalle” Viljanen.

– Tänään tuli taas ihan liikaa ykköspaloja. Vastustajaa pitääkin kunnioittaa, mutta ei liikaa. Ei tämä silti ihan mikään katastrofi ollut. Tilda Tuomi oli toisella jaksolla yksi valopilkusta, totesi Feran pelinjohtaja Tuomo Pekkala.

Pekkala vaihtoi toisella jaksolla Tuomen ja Laura Pohjolan paikkaa ja tuo siis piristi raumalaisten peliä selvästi.

Palkitut:

Fera:

I: Miia Tervonen
II: Tilda Tuomi

Kirittäret:

I: Emma Nieminen
II: Ella Korpela

Kierroksen kaksi muuta ottelua päättyivät seuraavasti:

Pesäkarhut – SMJ 2-0 (3-1, 6-0)
Virkiä – KeKi 1-2 k (1-4, 4-0, 0-0, 0-1)

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 377

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi