Annina Rajahuhta loukkasi itsensä – Mustonen epäili aivotärähdystä

Suomen joukkue sai Kanadaa vastaan jobinpostia, kun kokoonpanosta putosi useampia pelaajia. Yksi heistä oli Annina Rajahuhta, joka loukkasi itseänsä laidan vieressä tapahtuneessa Erin Ambrosen suorittamassa kampituksessa.

– Ei tarvitse olla vaikea veikata, että on toinen aivotärähdys tälle viikolle. Neljä peliä ollaan pelattu ja kaksi aivotärähdystä. Siltähän se näytti, kun tuolta videotaululta katsoi, mutta varmaa tietoa ei vielä ole, Mustonen valotti.

Aikaisemmissa otteluissa kokoonpanosta on niin ikään aivotärähdyksen vuoksi pudonnut Sanni Hakala, jonka kisojen jatkumisesta Mustonen ei ollut kovin luottavainen.

– Olen oppinut sen urallani ja nähtyäni lukemattomien pelaajien kärsimyksiä, ja ollut pelaajien vierellä, kun vaivutaan syvään masennukseen siitä aivovammasta. Itse olen oppinut urani aikana, että sen pitäisi minimissään olla viikko, ennen kuin on pelikelpoinen, Mustonen totesi.

Myös Suomen maalissa pelannut Noora Räty joutui lähtemään kesken ottelun vaihtoon, mutta hänen kohdallaan kyseessä oli ilmeisesti vain varotoimi ja pelannee seuraavan kerran jo torstaina.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Views: 144

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi