Turussa maaliton nyhjäys – HJK murskasi SJK:n

FC Inter ja FC Lahti nyhjäsivät keskiviikkoiltana Veritas-stadionilla maalittoman tasapelin. Illan voittajia olivat HJK, IFK Mariehamn ja PS Kemi. Tasapeliin päädyttiin Turun tapaan JJK:n ja KuPSin sekä VPS:n ja HIFK:n kohtaamisissa.

Ensimmäiseen puoleen tuntiin FC Inter loi paremmat paikat ja niistä vastasivat Njazi Kuqi kahdesti sekä Macoumba Kandji kertaalleen. Kandji oli toistamiseen tekopaikassa kymmenisen minuuttia ennen taukovihellystä, mutta sillä kertaa laukaus painui turkulaisten harmiksi hieman tolpan väärälle puolelle.

FC Lahden paikat oli melko vähissä. Kolme kertaa joukkue pääsi yrittämään kulmapotkusta, mutta niistä ei ole paljonkaan kertomista. Vieraiden parhaasta paikasta vastasi Santeri Hostikka, mutta hänen tsippinsä meni aika karkeasti yli maalin.

Nyhjäys jatkui

Toisenkin jakson ensimmäiset puolituntia mentiin samaan malliin kuin ensimmäinen neljävitonen eli maalipaikkoja ei juurikaan nähty. Inter sai 70. minuutilla vaparin vajaasta 20-metristä, mutta Julien Faubert laukoi sen taivaan tuuliin.

Tunteet hieman kuumenivat loppuhetkillä, sillä seurauksella, että 70. minuutilla kentälle tullut Drilon Shala joutui jättämään kentän vain yhdeksän minuuttia myöhemmin ja hänen tilalleen juoksi Pavel Nazimov.

Ratkaisua ei löytynyt myöskään loppuminuuteilla ja niinpä joukkueet poistuivat Veritas-stadionilta pinna taskussaan.

– Kovaa taistelua, mutta meidän ratkaisut viimeisellä kolmanneksella jäi aika vaisuiksi. Oma pää pysyy puhtaana, mutta pitäisi myös toiseen päähän osua, totesi FC Lahden Pyry Kärkkäinen.

– Me puolustimme tiiviinä joukkueena, mutta vaaralliset paikat jäi pariin Kuqin ja Kandjin yritykseen. Eiköhän se jossain vaiheessa ala uppoamaan, paalutti FC Interin Ari Nyman.

Kokoonpanot:

FC Inter: Moisander | Kanakoudis, Manev, Henrique, Nyman | Garcia, Kauppi (46. Mäkitalo), Faubert, Kandji (65. Lehtonen) | Källman (76. Furuholm), Kuqi

FC Lahti: Vasyutin | Sesay (70. Shala (79. Nazimov)), Jovanovic, Kärkkäinen, Hauhia | Paananen, Kuningas (59. Hertsi), Helmke | Garcia Dutra, Simonovski, Hostikka

Kierroksen muut ottelut:

HJK – SJK 6-0 (4-0)

IFK Mariehamn – RoPS 2-1 (1-0)

Ilves – PS Kemi 2-4 (1-3)

JJK – KuPS 0-0

VPS – HIFK 1-1 (0-0)

Teksti: Jouni Mikola, Twitter. @JouniMikola

Views: 522

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi