TPS:lle huippuvahvistus – maailmanmestari Topi Jaakola puolustukseen

TPS on vahvistanut puolustustaan, kun neljä Suomen mestaruutta ja Leijonien paidassa maailmanmestaruuden voittanut puolustaja Topi Jaakola siirtyy turkulaismiehistöön. Sopimus, joka kattaa tulevan kauden, allekirjoitettiin maanantaina ja oululaislähtöinen Jaakola liittyy vahvuuteen välittömästi.

– Topin kanssa keskusteltiin ensimmäisen kerran jo viime syksynä. Meiltä löytyy yhteistä historiaa Jokereista ja tiedämme toisemme toimintatavat. Saimme tavoitteellisen ja päämäärätietoisen pelaajan joukkueeseemme, kertoi päävalmentaja Kalle Kaskinen TPS:n omilla verkkosivuilla.

186-senttinen ja 89-kiloinen puolustusjärkäle oli itsekin pelkkää hymyä sopimuksen syntymisen jälkeen.

– Tuntuu todella hyvältä liittyä TPS:n mukaan. Jaamme seuran kanssa samoja ajatuksia, joita on hienoa päästä nyt työstämään. Arki ratkaisee ja arjen toimintaan pystymme vaikuttamaan joka päivä. Haluan tuoda joukkueeseen johtajuutta niin kaukaloon kuin kaukalon ulkopuolellekin. Meillä on kilpailukykyinen joukkue, mutta vasta arki ulosmittaa meidän oikean kilpailukyvyn. Tästä lähdetään liikkeelle, kommentoi Topi Jaakola.

Viime kaudella kaudella puolustaja pelasi ruotsalaisen HV 71:n riveissä ja ansioluetteloon on kertynyt muun muuassa 271 KHL-ottelua, 423 Liiga-peliä sekä 267 Ruotsin SHL-vääntöä.

Teksti: Marko Taininkoski

Twitter: @DaddyCool_80

 

Views: 191

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi