Tolvanen Hartwall Arenan juhlittu sankari

Jokerit voitti vaikeasta alusta huolimatta Vitjazin 5-2 Helsingin Hartwall Arenalla. Ottelun isoin tähti oli vain 18-vuotias Eeli Tolvanen, joka täräytti jo kauden toisen hattutemppunsa Vitjazin verkkoon. Edellinen hattutemppu tuli runkosarjan ensimmäisessä ottelussa Dinamo Minskiä vastaan.

– Ensimmäinen erä oli meiltä aika surkeata peliä, päästettiin kaveri 2-0- johtoon ja siitä sellainen takaa-ajajan rooli. Puhuttiin erätauolla kopissa, että pitää ruveta muuttaa peliä ja tehtiin aika hyvä muutos siihen toiseen erään, illan sankari Eeli Tolvanen kommentoi.

Tolvanen on tehnyt kauden aikana nyt seitsemän maalia pelaamissaan 11 ottelussa. Niistä maalit ovat jakautuneet kylläkin hyvin epätasaisesti, sillä kahdessa ottelussa niitä on tullut kolme ja sitten yhdessä yksi. Muut ottelut näyttävät nollaa. Ilmeisesti mies suostuu tekemään vain hattutemppuja.

– Nyt jotenkin on sattunut, että on tullut kaksi tällaista peliä. Jotenkin tuntuu, kun on tullut maali, niin menee helpommin sisään, Tolvanen kuittasi.

Maanantaisella voitolla Jokerit jatkoi voittoputkeaan, joka on nyt seitsemän ottelun mittainen. Seuraava ottelu helsinkiläisjoukkueella on perjantaina, jolloin Hartwall Arenalle vierailulle saapuu Spartak Moskova.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi