Tilda Tuomen lyönnillä Feralle avausvoitto

Rauman Feran nuori naisten Superpesisjoukkue onnistui avaamaan kauden voittotilinsä, kun Hyvinkään Tahko kaatui supervuoron jälkeen jaksoin 2-1 s (1-4, 2-1, 1-0). Tahkon saama piste oli sarjanousijalle kauden ensimmäinen.

Ensimmäisen jakson ratkaisu nähtiin kolmannen tasoittavalla, kun Tahkon lyöjäjokeri Pauliina Harinen löi ajolähtötilanteessa “pajatson tyhjäksi” eli tuloksena oli kunnari ja kolme tavallista. Kotiin Harisen lyönnillä ehtivät Tiia Wetterstrand, Ella Kaasinen ja Petra Jokivalli.

– Lopputulos harmittaa, meidän sisäpeli oli koko ottelun aivan tukossa, no ulkopeli oli sentään hyvää, totesi Tahkon ykköspalkittu Harinen.

Feran jakson ainokaisen löi Janika Lipsula, ja kotiin kipitti Tilda Tuomi.

– Ihan hyvä matsi, mutta vähän viime tippaan tuo voitto jäi, totesi Feran ykköspalkittu Venla Tanhua.

Fera paransi loppua kohden

Toisen ratkaisu nähtiin oikeastaan viimeisellä mahdollisella hetkellä, sillä Feran Tinja Töyrylä kotiutti neljännen tasoittavalla nopeakinttuisen Krista Fominin.

Feran ensimmäinen juoksu syntyi ensimmäisen tasoitttavalla, kun Lipsula kotiutti Kati Tanhuan. Tahko tuli tasoihin heti toisen aloittavalla, kun Ella Kaasinen löi, ja Henni Kauppinen ehti kotipesän turvaan.

Feralta loistava supervuoro

Nuori raumalaisryhmä pelasi todella loistavan supervuoron, sillä ensin Tahko jäi omassa sisävuorossaan tyystin vaille mahdollisuuksia. Feran ulkopelin yksi aseista oli loistavan lukkaripelin pelannut Venla Tanhua.

Fera puolestaan onnistui tekemään sen tarvittavan juoksun omalla yrityksellään. Juoksusta vastasivat Tilda Tuomi, joka onnistui mailan varressa, ja kotiin puolestaan kipitti Kati Tanhua.

– Hieman on kaksijakoiset fiilikset, mutta hyvää on se, että saatiin sentään pistetili auki. Tänään ei riittänyt kurinalaisuus ihan loppuun asti, no tuo on nuoren joukkueen merkki, paalutti Tahkon pelinjohtaja Antti Yli-Saunamäki.

– Me ollaan pelattu nyt kolme peliä pelattu ja aina kaveri on onnistunut kertaalleen läpilyönnillä. Muuten ulkopelimme on ollut hyvää. Tässä pelissä oli paljon hyvää, sanaili puolestaan Feran pelinjohtaja Tuomo Pekkala.

Palkitut:

Fera:
I: Venla Tanhua
II: Janika Lipsula

Tahko:

I: Pauliina Harinen
II: Anni Heikkilä

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi