Teliasta Liigan Mediakumppani

Telia aloittaa Liigan uuden, syksyllä alkavan kauden myynnin 4. huhtikuuta. Faneille ja jääkiekosta kiinnostuneille on tarjolla entistä laajempi valikoima erilaisia paketteja. Lajista kiinnostuneet voivat esimerkiksi ostaa vaikka vain oman suosikkijoukkueensa pelit tai halutessaan vain yhden kiinnostavan pelin.

Liiga näyttää ja kuulostaa kaudesta 2018–19 erilaiselta kuin ennen. Uutena mediakumppanina Telia tuottaa sarjan tv-sisällöt, näyttää ottelut suorana ja tuottaa muuta sisältöä Liigasta.

-Me muutamme käytännössä kaiken mahdollisen tuotteistuksesta lähtien. Panostamme lähetystekniikkaan rakentamalla täysin uuden kuituverkon 14 jäähallilta Helsinkiin. Myös sisällöntuotanto mullistuu – studiokonsepti ja lähetysten visuaalinen ilme uudistetaan, kamerat vaihdetaan uusiin ja mikrofonien määrä moninkertaistetaan jäähalleissa, sanoo Telian Head of Hockey Olli-Pekka Takanen.

Liigaa voi katsoa kaikkialla Suomessa, eri tekniikoiden avulla. Liiga näkyy Telia TV -digiboksilla ja Telian kaapeli-TV:n sekä Telia TV -sovelluksen kautta.

-Otteluita voi katsoa sovelluksen avulla tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla. Isolle ruudulle matsit saa myös Chromecastilla ja Apple TV:llä, kertoo Takanen.

Liigan voi ostaa yksinään ilman muuta sisältöä

Uudenlaisen tekemisen taustalla ovat kovat tavoitteet. Telia on luvannut paitsi mullistaa katselukokemuksen myös saada lajin pariin sellaisia suomalaisia, joita jääkiekko ei ole hetkeen tai ehkä koskaan innostanut.

”Haluamme luoda faneille uusia, ennennäkemättömän upeita kokemuksia jääkiekon parissa teknologian avulla. Moni fanittaa paikallista joukkuetta ja haluaa katsoa vain oman porukan pelit. Toinen innostuu kaikista peleistä ja joku saattaa innostua keräämään yhden, tietyn pelin äärelle kaveriporukan. Liiga on jatkossa ostettavissa yksinään ilman muuta sisältöä,” jatkaa Takanen.

Uudet tuotteet:

Liigapassi, 24,90e/kk (Kaikki kauden pelit)
Joukkuepassi, 19,90e/kk (Esim. vain SaiPan pelit)
Pelipassi, hinta täsmentyy myöhemmin (yksi peli)

Lähde: Telian Tiedote

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi