Tarmo Reunasen ilmaveivi – Pelicans ja KalPa seiskapeliin

Lukon ja HIFK välinen vitospeli käynnissä.

Lukon ja HIFK:n välisen viidennen puoliväriottelun huippuhetki oli Tarmo Reunasen tekemä ilmaveivimaali. Tuo osuma jäi ottelun voittomaaliksi ja tämä pari jatkaa taistoa maanantaina Nordiksella. KalPa puolestaan venytti oman ottelusarjansa Pelicansia vastaan seiskapeliin.

Lukko siirsi ratkaisua
2-1 (2-0, 0-1, 0-0)
Voitot: 2-3

Lukko joutui ajassa 2.56 kahden miehen alivoimalla ja tuota erikoistilannetta kesti peräti minuutti ja 45 sekuntia. Raumalaisjoukkue kuitenkin selvitti tuon tilanteen. Erää oli reilu seitsemän ja puoli minuuttia, kun Harri Kainulainen tuli ylivoimalla keskeltä läpi ja laukoi puolustajan jaloista kiekon Roope Taposen selän taakse. Lisää tuli 50 sekuntia myöhemmin, kun Tarmo Reunanen kiersi maalin ja laittoi kiekon maalin tyylipuhtaalla ilmaveivillä.

– Päätin siinä vaiheessa yrittää tuollaista, kun pääsin viimeisestä pakista ohi ja sattumalta kiekko sitten meni maaliin. Viimeksi olen tehnyt maalin ilmaveivillä joskus c-junnuissa TPS – Ässät -pelissä. Tänään otimme ihan liikaa jäähyjä, sillä ne kuluttavat ihan liikaa energiaa. Nyt keskitymme vain siihen, että voitamme maanantaina, totesi Reunanen

HIFK tuli maalin päähän Sebastian Dykin ylivoimamaalilla, kun toista erää oli pelattu pari minuuttia.

Yleisöä: 4 053

KalPa tasoitti ottelusarjan
5-1 (3-1,1-0, 1-0)
Voitot: 3-3

Kuopiossa Ben Blood vei ensin Pelicansin johtoon, mutta sen jälkeen KalPa iski erään kolmesti, kun kuopiolaisista onnistuivat Max Görtz kahdesti sekä Jaakko Lantta. Toisessa erässä Lasse Lappalainen lisäsi ylivoimalla kuopiolaisten etumatkaa. Kolmannen erän puolivälissä Anton Karlsson iski numeroiksi jo 5-1.

Yleisöä: 5 300

Teksti ja kuva:
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi