Sveitsi murskasi Slovakian – USA isäntämaata parempi

Slovakia oli kulkenut ennen torstaita voitosta voittoon, mutta Sveitsi lopetti tuon , sillä alppimaan miehet latoivat taululle tylyt numerot 8-1 (1-0, 3-0, 4-1). Slovakialta Kristian Pospisilille ja Mislav Rosandicille tuomittiin pelirangaistukset.

Ottelua oli pelattu seitsemän, kun Sveitsi sai todellisen mahdollisuuden, sillä tuolla Kristian Pospisilille tuomittiin pelirangaistus. Vitosta ehti kulua kolmisen minuuttia, kun Raphael Diaz laukoi kiekon Marian Studenicin mailan kautta Julius Hudacekin selän taakse.

Sveitsi lisäsi johtoaan heti toisen erän alkuun, kun Sven Andrighetton laukaus upposi verkkoon. Roman Löffel laukoi Sveitsille jo kolmannen osuman erän viidennellä minuutilla. Gregory Hofmann jatkoi Sveitsin ilotulitusta nelisen minuuttia ennen erätaukoa.

Timo Meier laukoiheti kolmannen erän alkuun joukkueensa kolmannella ylivoimamaalilla numeroiksi jo 5-0. Erää oli pelattu viitisen minuuttia, kun Michal Kristof onnistui rikkomaan Slovakian kuparisen. Erää oli pelattu 12 minuuttia, kun Mislav Rosandicille tuomittiin pelinrangaistus keihästyksestä. Tuota vitosta ehdittiin pelata vain 55 sekuntia, ennen kuin Hofmann napautti taululle numeroiksi jo 7-1. Puolitoista minuuttia edellisestä ja Löffel lisäsi Slovakian tuskaa.

Iltapäivän toisessa pelissä Latvia taisteli, mutta Yhdysvallat vei lopulta pisteet maalein 4-2 (2-2, 2-0, 0-0).

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi