Suomen U19- salibandymaajoukkueen kaikkien aikojen paras Tiikereihin

Suomen U19 salibandymaajoukkueessa ennätystehot tehnyt Matias Kaartinen liittyy Tikkurilan Tiikereiden liigajoukkueen vahvuuteen. Kaartinen iski pelaamassaan 19 maaottelussa tehot 7+37=44 ja ne ovat edelleenkin kaikkien aikojen parhaat.

U19-maajoukkueen lisäksi 27- vuotias pelaaja on edustanut Salibandyliigassa espoolaista Oilersia. Liigassa hän on pelannut 155 ottelua, joissa on syntynyt 34 maalia ja 168 syöttöä. Yhteensä pisteitä on kertynyt 202. Kaartinen on pelannut urallaan myös yhden kauden verran Sveitsin liigassa Kloten-Bulach Jetsin joukkueessa.

Tiikereihin Kaartinen siirtyy kakkosdivarin SBS Kingsistä, jossa mies vietti puolitoista kautta kuntouttamassa itseään kaudella 2017-18 sattuneen loukkaantumisen jälkeen. Tällä kaudella hän on seitsemässä Kingsien riveissä pelaamassa ottelussa tehnyt tehot 4+18.

Matias Kaartinen nähdään Tiikereiden paidassa jo seuraavassa 11. tammikuuta pelattavassa vierasottelussa Jyväskylän Happeeta vastaan. Kotiyleisön edessä mies nähdään 18. tammikuuta, kun Oilers tulee Tikkurilan Urheilutalolle vierailulle.

Teksti: Tiikereiden tiedote

Views: 295

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi