SPV murskasi SalBan – Mikko Kohoselle hattutemppu

Rauman SalBa koki murskatappion lauantaina, kun SPV vieraili Raumalla. Ottelu päättyi numeroihin 2-10 (0-2, 2-3, 0-5). SalBan kolmosketju Erik Härkönen, Henrik Rossi ja Ville-Petteri Lilja oli neljä kertaa kentällä, kun seinäjokiset heiluttivat maalivaerkkoa.

Avauserä oli vahvasti seinäjokisten. Vierailta maalin mieheen laukoivat Joni-Arttu Sieppi ja Mikko Kohonen. SalBan paras paikka siunaantui Antti Vuoriselle, joka kilautti tolppaan.

Vuorisen läheltä piti tilanteet sai jatkoa toisen erän alkupuolella, kun mies yritys läheltä kilahti poikkiputkeen. Maalejakin erässä nähtiin ja Vuorinen osui kahdesti, mutta vieraiden viimeistelijöinä toimivat Harri Karjala, Tuukka Kiviranta ja Hankkio.

– Ensimmäinen erä oli meiltä luokaton, mutta paransimme loppua kohden. Kolmanteen erään piti tulla kovaa, kun ei ollut mitään hävittävää. No ei tultu ja peli oli sillä selvä, totesi SalBan valmentaja Petri Seppinen.

Erän loppupuolella SPV:n Jukka-Pekka Pelto-Arvo väänsi sen verran pahasti polveaan, ettei voinut jatkaa pelaamista.

Mikko Kohonen tehtaili hattutempun

Peli ratkesi lopullisesti kolmannen erän alkupuolella, kun SPV iski viiteen ja puoleen minuuttiin neljä maalia. Tuossa vaiheessa maalintekijöinä toimivat Kohonen kahdesti sekä Hankkio ja Petro Rautio. Kohosen illan saldo oli kolme tehtyä maalia ja yksi syöttöpiste.

– Onnistuttiin heti pelin alusta ja johtoon päästyämme meidän oli helpompi kontrolloida peliä, paalutti SPV:n valmentaja Tommy Koponen.

– Pelissä oli sellaisia hetkiä, että SalBa oli pääsemässä iholle, mutta pystyimme puolustautumaan ja ja sitten iskimme itse muutaman maalin juuri oikeaan aikaan, Mikko Kohonen säesti valmentajaansa.

Maalit:

3.47 0-1 Joni-Arttu Sieppi (Jukka-Pekka Pelto-Arvo)
6.07 0-2 Mikko Kohonen (Jari Hankkio)
28.09 0-3 Hankkio (Kohonen)
30.04 1-3 Antti Vuorinen (Joni Rokosa) sr
32.37 1-4 Harri Karjala (Pelto-Arvo)
35.04 1-5 Tuukka Kiviranta (Janne Autio)
37.26 2-5 Vuorinen (Antti Keskitalo)
43.31 2-6 Hankkio (Matias Veikkola)
43.38 2-7 Petro Rautio (Sami Koski)
45.26 2-8 Kohonen (Koski) yv
45.39 2-9 Kohonen (Hankkio)
58.15 2-10 Kiviranta (Autio)

Illan muut pelit:

Happee – OLS 7-2
SB Welhot – Steelers 10-6
Koovee – Indians 8-9 ja

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi