Oskari Setänen nollasi SaiPan

Lukon ja SaiPan kohtaamisessa nähtiin maali heti alkuminuuteilla.

Lauantain liigakierroksella Lukko kohtasi SaiPan, ottelulle lisämausteen antoi se, että veljekset Ville (SaiPa) ja Mikko (Lukko) Petman pelasivat ensimmäistä kertaa vastakkain. Ottelu päättyi Lukolle 3-0 (2-0, 1-0, 0-0). Raumalaissankareita olivat nollapelin pelannut Oskari Setänen sekä kahden syöttöpisteen Ville Heinola.

– Hyvä peli, hyvä vauhti. Tänään olimme kokoajan askeleen edellä. Todella tyytyväinen viikonloppuun yksi maali omiin ja kahdeksan tehtynä, tästä on hyvä jatkaa, totesi Lukko-luotsi Pekka Virta.

Ottelu ehti vanheta kolme ja puoli minuuttia, kun Jonne Tammela pääsi nokikkain Matej Tomekin kanssa. Tammela teki tilanteesta hallitun maalin raumalaisille. Ottelua oli pelattu 13 minuuttia, kun Eetu Koivistoinen pääsi Lukon johtoa, kun Tomek ja puolustajat vähän sekoilivat.

Lukko pääsi erän lopulla ylivoimalle, mutta ei onnistunut saamaan kiekkoa verkkoon. SaiPalla oli tuota ennen kaksi ylivoimamahdollisuutta, mutta ilman tulosta. SaiPan ylivoimissa Lukolta sekä Esa Liedes että Kristian Pospisil pääsivät yksin läpi, mutta Tomek nollasi molemmat.

Matej Tomek oli täystyöllistetty

Kumpikin joukkue pääsi toisen erän ensimmäisellä kympillä kerran ylivoimalle, mutta maalivahdit Oskari Setänen ja Tomek pystyivät pitämään maalinsa puhtaana.

Erää oli pelattu 14 ja puoli minuuttia, kun Toni Koivisto painoi laidasta maalille. Tuostahan oli tuloksena raumalaisten kolmas maali.

Lukon alkukauden alivoimatasokin pitää

Lukko pääsi taas kolmannen erän ekalla kympillä kahdesti ylivoimalle, mutta edelleen kaikki maalit ovat syntyneet viidellä viittä vastaan. SaiPa sai omalla ylivoimallaan kiekon kerran maaliviivalle, mutta ei sen lähemmäs. Lukon alivoima-% on tämänkin jälkeen täydet sata.

Kolmannessa erässä ei sitten maaleja nähty ja näin Lukolle pisteet. Petmanin keskinäisen taiston vei pikkuveli Mikko yhdellä syöttöpisteellä.

– Olimme scoutanneet vastustajan, mutta silti Lukko pääsi yllättämään. Nyt näimme millainen joukkue on ihan Liigan absoluuttiselta huipulta. Tänään olimme pahasti jälkijunassa, totesi SaiPan käskijä Tero Lehterä.

Maalit:

3.36 1-0 Jonne Tammela (Ville Heinola, Vili Saarijärvi)
13.01 2-0 Eetu Koivistoinen (Sebastian Repo)
34.24 3-0 Toni Koivisto (Heinola, Mikko Petman)

Torjunnat:

Oskari Setänen: 4+5+6 = 15
Matej Tomek: 7+14+10 = 31

Jäähyt:

Lukko: 4×2 min
SaiPa: 4×2 min

Yleisöä:

2 156

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola
Kuva: Jouni Mikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi