Sisukas Australia laittoi Saksan koville

Australia ei antautunut helpolla Sotshin Fisht Olympic Stadiumilla pelatussa Confederations cupin ottelussa Saksaa vastaan. Joachim Löwin nuori joukkue voitti ottelun lopulta 3-2 (2-1).

Ottelun ensimmäistä puoliaikaa ehdittiin pelata vain viitisen minuuttia, kun Saksa iski avausmaalin. Maalista vastasi Lars Stindl ja hyvän esityön siihen teki Julian Brandt.

Maalin jälkeen nuori saksalaisjoukkue hallitsi peliä, mutta seuraavasta maalista vastasi Australia, kun Tom Rogicin veto upposi alakulmaan. Australia teki maalinsa lähes ainoasta paikastaan. Aussit sai nauttia tasatilanteesta vain kolmisen minuuttia, sillä aivan neljävitosen loppuhetkillä Julian Draxler vei pilkulta Die Mannschaftin uudelleen johtoon.

Australia ei myynyt nahkaansa halvalla

Toista puoliaikaa ehdittiin pelata vain pari minuuttia, kun pallo oli jo kolmannen kerran Mathew Ryanin selän takana. Maalista vastasi Leon Götzka, jonka veto vitosen kulmalta upposi vastuttamattomasti etukulmaan. Australia tuli maalin päähän kahdeksisen minuuttia myöhemmin, kun Tomi Juric toimitti Bernd Lenon eteensä torjuman pallon verkkoon.

Saksalla oli paikka 75. minuutilla, kun Timo Werner pujotteli aussipuolustuksen keskellä, mutta laukaus kimposi vasemmasta tolpasta takaisin kentälle. Australialla oli paikkansa loppuhetkillä, kun joukkue sai kulmapotkun, mutta Leno selvitti tilanteen. Saksa nappasi näin voiton, mutta täyden päivätyön Joachim Löwin nuori saksalaisjoukkue sai pisteiden eteen tehdä.

Maalit:

5. 0-1 Lars Stindl (Julian Brandt)
41. 1-1 Tom Rogic
44.1-2 Julian Draxler (rp)
48.1-3 Leon Götzka (Joshua Kimmich)
56. 2-3 Tomi Juric

Kokoonpanot:

Australia: Ryan | Wright, Sainsbury, Degenek | Millgan, Luongo  (46. Kruse) | Behirich, Rogic (71. Troisi), Moy, Leckie | Juric (86. Cahill)

Saksa: Leno | Hector, Mustafi, Rudiger, Kimmich | Draxler, Götzka, Rudy, Stindl (78. Can), Brandt (63. Sule) | Wagner (57. Werner)

Teksti: Jouni Mikola, @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi