Siipirikkoinen Lukko taisteli tasapelin Red Bull Münchenin isäntänä

Koronakaranteenin takia edelleen siipirikkoisena oleva Lukko kohtasi tiistaina CHL:n puolivälierissä Red Bull Münchenin. Raumalaisjoukkueessa oli peräti kahden ketjun verran U20-joukkueen pelaajia. Ottelu päättyi tasapeliin 2-2 (0-0, 2-0, 0-2). Tuosta jatketaan viikon kuluttua Münchenissä.

– Haaste oli meille äärimmäisen kova. Moni pelaaja pelasi tänään ensimmäisen miesten pelinsä ja heti oli vastassa yksi Euroopan kärkijoukkueista. Teesimme tänään oli, että heittäydytään peliin. Olen ylpeä joukkueestra, kuten olen koko tästä ajasta, kun meillä on vaikeaa, paalutti Lukko-luotsi Marko Virtanen.

Avauserässä Lukko pääsi kahdesti ylivoimalla ja München kertaalleen, mutta mitään huippuvaarallista paikkaa ei kumpikaan pystynyt luomaan. Erä oli vauhdikasta, mutta hieman sekavaa kiekkoa. Lukon osalta ehkä taitavimmasta yksilösuorituksesta vastasi 18–vuotias Jeremi Tammela, joka veivasi nousunsa päätteksi lähes koko München -puolustuksen solmuun, mutta se tärkein eli maali jäi tekemättä.

Danny Aus Den Birken oli vieraiden maalissa hieman työllistetympi 11 torjunnallaan, kun taas virkaveli Artjom Zagidullin nappasi kahdeksan koppia.

Lukko hyppäsi kuskin paikalle

Linus Nyman avasi ottelun maalihanat, kun toista erää oli pelattu neljä ja puoli minuuttia. Lukko pääsi jo heti toisen erän alkuun ylivoimalle, mutta se ei vielä tuottanut tulosta. Nymanin maaliin hyvän esityön tekivät Arttu Ilomäki ja Scott Pooley.

Erän puolivälin molemmin puolin Lukolle vihellettiin kahden minuutin rangaistukset, mutta molemmista joukkue selvisi kuivin jaloin. 26 sekuntia ennen erätaukoa Samuli Piipponen tuplasi Lukon johdon saatuan oivallisen syötön Michael Hagalta.

München tuli rinnalle

Kolmatta erää oli pelattu vajaat neljä minuuttia, kun Frederik Tiffels taisteli kiekon vielä maalin takaa Zagidullinin varusteiden kautta maaliin. München tuli tasoihin kuutisen minuuttia ennen loppua, kun Trevor Parkes onnistui tuikkaamaan kiekon maalinedushässäkän jälkeen.

Maalit:

24.25 1-0 Linus Nyman (Arttu Ilomäki, Scott Pooley)
39.34 2-0 Samuli Piipponen (Michael Haga, Vili Saarijärvi)
43.47 2-1 Frederik Tiffels (Frank Mauer, Jonathon Blum)
53.50 2-2 Trevor Parkes (Yannic Seidenberg, Ben Street)

Torjunnat:

Artjom Zagidullin: 8+11+6
Danny Aus Den Birken: 11+5+0

Jäähyt:

Lukko: 4×2 min
RB München: 5×2 min

Yleisöä:

Views: 36

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi