Sergio Agüeron hattutemppu lannisti Huddersfieldin

Valioliiga on Liverpoolin ja Manchester Cityn taisto.

Manchester City teurasti Etihad Stadiumillaan Huddersfield Townin peräti 6-1 (3-1). Cityn ykköspyssy oli kolme maalia viimeistellyt Sergio Agüero.

Ottelu oli jo heti alkuminuuteista Manchester Cityn rumputulta, sillä Ben Hamer suoritti kolme haamupelastusta jo ensimmäiseen kolmeen minuuttiin. Peli jatkui samanmoisena, mutta ensimmäinen maali nähtiin vasta 25. minuutilla, kun Sergio Agüero pääsi nostamaan pallon yli vastaantulleen Hamerin.

Tuon jälkeen City iski seuraavaan kymppiin vielä kahdesti, kun ensin Gabriel Jesus tuplasi Cityn maalisaldon laukaistuaan pallon 16-rajalta alakulmaan. Isäntien ensimmäisestä maalista oli kulunut 10 minuuttia, kun Hamer sylki eteensä, ja Agüero oli kärppänä paikalla tuplaten näin oman maalisaldonsa.

Huddersfield pääsi kaventamaan pari minuuttia ennen puoliaikaa, kun Jon Stankovic pääsi tuikkaamaan pallon verkkoon Stevie Mounien antaman kulmapotkun jälkeen.

Huddersfield oli todellisessa tivolissa

Toista neljävitosta ehdittiin pelata vain parisen minuuttia, kun David Silva jo pamautti vaparinsa vajaasta paristakympistä tarkasti oikeaan yläkulmaan. Hamer ei ehtinyt tuossa tilanteessa tehdä juurikaan mitään. Vajaan tunnin pelin jälkeen Agüero oli jo lähellä tehdä hattutemppunsa, mutta pallo tuli tolpasta ulos.

Noin viisitoista minuuttia ennen täyttä aikaa se tuli, nimittäin se Agüeron hattutemppu. Benjamin Mendy keskitti vasemmalta vitosen viivalle, ja sieltä Agüero ohjasi ilmasta ja vielä selkä maaliin päin pallon Hamerin selän taakse.

Manchester Cityn jyräys jatkui, kun Leroy Sane laittoi 84. minuutilla flipperipallon verkkoon Hamerin ja Terence Kongolon kautta. Kongolo oli se epäonninen, jonka nimiin tuo maali merkittiin.

Kahden pelatun ottelun jälkeen Manchester Cityn maaliero on sarjan kärjessä jo 8-1, ja vastaavasti Huddersfield on jumbopaikalla maalierolla 1-9.

Maalit:

25. 1-0 Sergio Agüero (Ederson)
31. 2-0 Gabriel Jesus
35. 3-0 Agüero
43. 3-1 Jon Stankovic (Stevie Mounie)
48. 4-1 David Silva
75. 5-1 Agüero (Benjamin Mendy)
84. 6-1 Terence Kongolo (oma maali)

Kokoonpanot:

Manchester City: Ederson | Laporte, Kompany, Stones | Mendy, D. Silva (64. Mahrez), Gündogan (82. Foden), Fernandinho | B. Silva | Agüero (76. Sane), Gabriel Jesus

Huddersfield Town: Hamer | Kongolo, Stankovic, Schindler, Smith | Lowe, Billing, Pritchard (61. Diakhaby), Hadergjonaj | Sabiri (46. Depoitre) | Mounie (84. Sobhie)

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 190

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi