Selin HIFK:n uusi pääkäskijä

Jääkiekkoliigassa pelaava HIFK julkaisi maanantaina uuden päävalmentajansa. Helsinkiläisjoukkueen pihteihinsä ottaa Ari-Pekka Selin, jonka sopimus on kahden vuoden mittainen.

Viime kaudella Selin valmensi Turussa TPS:ää ja hänen aisaparinaan siellä oli Jarno Pikkarainen. Yhteistyö Pikkaraisen kanssa jatkuu myös Helsingissä. Selinin ja Pikkaraisen lisäksi helsinkiläisseuran valmennusryhmään kuuluvat Joonas Tanska, Jan Lundell ja Ari Halttunen.

HIFK:ssa kolmen kauden ajan valmentanut ja jo jatkosopimuksen helsinkiläisseuran kanssa tulevasta kaudesta tehnyt Antti Törmänen ei jatka punapaitojen valmennusryhmässä. Törmäsen tulevaisuudesta ei ole tiedotettu mitään muuta.

Petrell ja Bäckström jatkaa

Valmennuksen lisäksi HIFK on kaksivuotisen jatkosopimuksen Lennart Petrellin kanssa. Viime kaudella Helsinkiin palannut Petrell aloittaa helsinkiläisseurassa 11. kautensa. HIFK-kasvatti ei ole Suomessa edustanut muita joukkueita kuin IFK:ta.

Maalivahtiosastolle on kiinnitetty tutut miehet menneeltä kaudelta, sillä tolppien välissä jatkavat niin Kevin Lankinen kuin Niklas Bäckström. Kolmosmaalivahtina toimii Niilo Halonen. Kenttäpelaajista jatkosopimukset ovat tehneet myös Ryan O’Connor ja Juuso Salmi puolustuksesta sekä hyökkäyksestä Joonas Rask, Jarkko Malinen, Thomas Nykopp, Panu Mieho ja Henri Tamminen.

HIFK julkistaa lisää pelaajasopimuksia tämän viikon aikana.

Teksti: Joni Hildén

Views: 139

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi