Sanna Viitanen on taas EräViikinkien nainen

Milla Jaatinen jatkaa edelleen ErVin naisten maalilla. (kuva: Unihockey-fotos.ch - Michael Peter)

EräViikinkien naisten salibandyjoukkueen maalivahtiosasto on selvillä, sillä Sanna Viitanen palaa seuraan. Parina hänellä jatkaa Milla Jaatinen.

Viime kaudella helsinkiläisseuraan liittynyt maalivahti Juulia Kataja on puolestaan vapaa etsimään uuden seuran, sillä hänen sopimuksensa on purettu yhteisymmärryksessä.

Viime kaudella Jaatisen tuurajaksi saapunut Laura Loisa jatkaa seurassa puolestaan valmennustehtävissä.

33-vuotias Viitanen on pelannut Salibandyliigassa viiden kauden ajan. Liigauransa nainen aloitti Crackersissä, mutta jo yhden kauden jälkeen tie vei EräViikinkeihin. Menneen kauden hän pelasi ÅIF:n maalilla NLB:ssä.

– Vietin menneen kauden pelaten ÅIF:ssa NLB:ssä. Tuloksellisesti joukkueen kausi ei sujunut aivan odotusten mukaisesti, mutta oli itselle monella tapaa opettavainen. NLB toi mukanaan uudet vastustajat, joiden pelitapaa tai esimerkiksi yksittäisten pelaajien maneereja en tuntenut entuudestaan. Isona henkilökohtaisena onnistumisena pidän toki sitä, että kannoin pelillistä vastuuta läpi kauden olemalla joukkueen pelaava maalivahti, kertaa Viitanen.

EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava on luonnollisesti mielissään Viitasen paluusta.

– Viitanen on tuttu pelaaja meille, hän tuo nuoreen joukkueeseemme mukaan kokemusta, johtajuutta ja urheilijan esimerkkiä. Toissakaudella Sanna otti isoja harppauksia eteenpäin, on luonteeltaan sellainen, että haluaa jatkuvasti kehittyä ja kausi ÅIF:ssa isossa roolissa on kehittänyt häntä jälleen pelaajana, luonnehtii Naava.

Teksti: Jouni Mikola

Twitter: @JouniMikola

Lähde: EräViikinkien tiedote

Views: 170

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi