Ruutu: Joukkueellinen täynnä upeita urheilijoita

Suomen nuoret Leijonat voittivat vuodenvaihteessa maailmanmestaruuden Kanadassa. Joukkueen taustaryhmään kuului Tuomo Ruutu, jolla on monien vuosien kokemus pelaajana. Mestaruuden voittaminen valmentajana oli Ruudulle iso juttu.

– Olihan se hieno fiilis voittaa mestaruus. Itse pelaajana tuntui aina mukavalta voittaa, mutta tuntuu, että nyt oli vielä mukavampaa, kun huomasi kuinka hyvä fiilis jätkillä oli, Ruutu totesi.

Kokemuksena valmentaminen oli Tuomo Ruudulle uusi juttu, sillä peliura päättyi vasta hiljattain ja mies pomppasi heti valmennustehtäviin.

– Olihan se ihan upeata valmentaa. Siinä oli joukkueellinen täynnä upeita urheilijoita ja millä tavalla he pelasivat tuon turnauksen loppuun asti, ja venyivät tiukoissa paikoissa, niin sellaista on aivan upea seurata, Ruutu fiilisteli.

Urheilugaalaan yhdessä veljensä Jarkko Ruudun sekä puolisoidensa kanssa saapunut Tuomo ei osannut vielä sanoa, jatkuuko valmennusura vai ei. Hän piti kortit joka tapauksessa auki.

– Mitään muuta en tiedä kuin, että tänään on Urheilugaala ja sitä tultiin tänne juhlimaan. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo, Ruutu päätti.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi