Rauman Fera liitää voittoputkessa

Rauman Fera liitää naisten superpesiksessä juuri nyt voittoputkessa. Perjantaina raumalaisten vireen Topteam-Areenalla sai kokea Kempeleen Kiri. Ottelu päättyi puhtaasti 2-0 (4-1, 3-1).

Fera löi Kempeleelle luun kurkkuun heti ensimmäisen jakson ensimmäisen tasoittavalla kolmella onnistuneella kotiutuksella. Ensin Krista Fomin karkasi kotipesään harhaheiton turvin. Mailan varressa puolestaan onnistuivat tulikuuma Meea Lehtinen ja Tinja Töyrylä. Kotiin lyöntien voimasta kipaisivat Miia Tervonen ja Niina Nukarinen.

Fera onnistui jaksolla vielä kertaalleen, kun Lehtinen kotiutti toistamiseen Tervosen. Kempeleen jakson ainokaisen löi Emmi Särkioja kotiuttaen Jutta Myllyniemen.

– Tänään ei onnistuttu ja virheitä tuli ihan liikaa. En usko, että eilinen peli vaikutti tähän päivään mitenkään, totesi Kempeleen ykköspalkittu Essi Kylli.

– Nyt on kiva pelata, kun tulee onnistumisia. Itseluottamus on tärkee asia. Joukkueen ulkopeli on loistavaa. Nyt on kivaa, kun ei tule enää sellaisia pupelluksia kuin alkukaudesta, totesi Feran ykköspalkittu Meea Lehtinen.

Fera piti KeKin kurissa

Toisella jaksolla Fera aloitti juoksujen teon heti ensimmäisen aloittavalla, kun Vilma Mäkelä pamautti ja Krista Fomin kirmaisi kotiin. Seuraavaksi juoksuja nähtiin kolmannen aloittavalla, kun ensin Tinja Töyrylä kotiutti Kati Tanhuan. Hieman myöhemmin Lehtinen puolestaan löi ja Venla Tanhua kirmaisi kotiin.

Kempeleen jakson ainokainen nähtiin kolmannen tasoittavalla, kun mailan varressa onnistui Essi Kesti ja kotiin kirmaisi Sara-Ella Kemppainen.

– Harhaheittoja ja kaikkea tuli tänään ihan liikaa, totesi Kempeleen pellinjohtaja Sami Lassila.

– Ei tämä paljon paremmin voisi mennä kuin nyt menee. Me pelaamme ulkopelin kautta, kun vielä sisäpelikin rullaa, niin hyvältä näyttää, kommentoi puolestaan Feran pelinjohtaja Tuomo Pekkala.

Palkitut:

Fera:

I: Meea Lehtinen
II: Venla Tanhua

Kempele:

I: Essi Kylli
II: Linda Kukkohovi
Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi