Ramstedt palaa HIFK:n riveihin

HIFK:n jääpallojoukkue vahvistuu viikonlopun pelien ajaksi jääkiekkoilijana paremmin tunnetulla Teemu Ramstedtilla. Kautensa HC Slovan Bratislavassa aloittanut Ramstedt pelaa HIFK.n paidassa perjantaina Veiterää vastaan ja lauantaina paikallisottelun Botniaa vastaan.

– Mielenkiintoista nähdä, miten kiekkomies pärjää. Itse olen usein sanonut, että se ei ole niin helppoa kuin moni kuvittelee. Amatöörilaji, mutta monet tässäkin lajissa ovat lahjakkaita ja kovia urheilijoita, HIFK:n valmentaja Jari Hyttinen totesi HIFK-Bandyn verkkosivuilla.

Ensimmäistä kertaa ei Ramstedt ole jääpallon kanssa tekemisissä, sillä mies on pelannut lajia juniorivuosinaan. Ramstedt pelasi jääpalloa jo ennen kiekkouraansa.

– Se pieni poika, joka oli Bandyliigan loppuottelussa pallopoikana HIFK:n voittaessa Suomen mestaruuden vuonna 1998, pääsee toteuttamaan yhden unelmistaan ja pelaamaan Bandyliigassa HIFK:n paidassa, Ramstedt kirjoittaa blogissaan.

Ramstedt on jääpallourallansa voittanut E- ja C-junioreissa Suomen mestaruuden HIFK:n paidassa. Todennäköisesti viikonlopun otteluiden jälkeen Ramstedtin ura jatkuu jääkiekon parissa.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Anu Laitila

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi