Pukkipartyt Ratinassa – Huuhkajille tärkeät pisteet

Teemu Pukin laukoma pallo lipuu maaliin eikä bosnialaistoppari voi seurata kuin katseellaan. (kuvakaappaus: Viasatin lähetyksestä)

Suomi kaatoi Bosnia-Hertsegovinan Ratinassa pelatussa EM-karsintaottelussa maalein 2-0 (0-0). Huuhkajien molemmat maalit viimeisteli Teemu Pukki.

Ensimmäisestä puoliajasta ei jäänyt paljonkaan lapsille kertomista, sillä peli oli enemmän ja vähemmän pallottelua. Bosnia-Hertsegovina oli lievästi hallitseva osapuoli, mutta ei heilläkään mitään huippupaikkoja ollut.

Huuhkajat joutui tekemään vaihdon jo 38. minuutilla, kun Albin Granlund poistui kentältä, ja hänen tilalleen juoksi Jukka Raitala.

Pukkipartyt Ratinassa

Toista puoliaikaa oli pelattu viitisen minuuttia, kun Haris Duljevic pääsi tykittämään 16-alueelta vastapalloon, mutta laukaus suuntautui reilusti ohi maalin. Neljävitosta oli pelattu kymmenisen minuuttia, kun Teemu Pukki vapautui bosnialaistopparien välistä nokikkain Ibrahim Sehicin. Pukki laukoi pallon varmasti alakulmaan.

Kaksitoista minuuttia myöhemmin Pukki onnistui toistamiseen ja tällä kertaa mies pääsi laukomaan pallon tyhjiin ohi vastaan tulleen Sehicin. Ottelu päättyi myös noihin 2-0 -numeroihin ja Huuhkajat nappasivat erittäin tärkeät kolme pistettä. Pukin maalien lisäksi Huuhkajien alakerrasta täytyy nostaa esiin Glen Kamaran, joka pelasi jälleen kerran erittäin hienon pelin.

Maalit:

56. 1-0 Teemu Pukki
68. 2-0 Pukki (Robin Lod)

Kokoonpanot:

Suomi: Hradecky | Uronen, Arajuuri, Toivio, Granlund (38. Raitala) | Forsell (63. Lappalainen), Kamara, Sparv, Skrabb (84. Schüller) | Lod, Pukki

Bosnia-Hertsegovina: Sehic | Civic, Zukanovic, Sunjic, Bicakcic | Saric, Cimirot, Besic (79. Gojak) | Duljevic (68. Bahic), Dzeko, Visca

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 403

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi