Pitsiturnaus veti Äijänsuon jälleen täyteen

Rauman boja olivat runsaslukuisena kannustamassa Lukkoa Pitsiturnauksessa. (kuva: Jouni Mikola)

Elokuisena perjantaina Raumalla pelattiin jälleen kerran jo perinteeksi muodostunut “kiekkokarnevaali” Pitsiturnaus. Tämän kertainen turnaus oli järjestyksessään jo 25., ja Lukon lisäksi mukana olivat Porin Ässät, Mikkelin Jukurit, TPS, Lahden Pelicans sekä Vaasan Sport.

Turnaus käynnistyi kello 9.00, kun Lahden Pelicans ja TPS kohtasivat toisensa. Ottelu päättyi lahtelaisten voittoon numeroin 2-0. Maalinteossa lahtelaisilta onnistuivat Lauri Heino ja Mikko Laine.

Kivikylän Areena täyttyi ääriään myöten, kun rakkaat viholliset Lukko ja Ässät ottivat yhteen kello 10.15 alkaneessa taistossa. Ottelu päättyi raumalaisten niukkaan voittoon 2-1. Raumalaisonnistujat olivat Aaro Vidgren ja Toni Koivisto.Porilaisten ainokaisen viimeisteli Aleksi Rekonen.

Seuraavaksi Pelicans kaatoi Sportin, kun Severi Lahtinen onnistui puolisen minuuttia ennen ottelun loppua laukomaan kiekon vaasalaismaalin. Voitollaan Pelicans varmisti paikkansa välieriin.

Jukurit toipui kenttämestarin erikoisesta

Turnauksen seuraavassa ottelussa Jukurit lähetti Ässät aikaisella kotiumatkalle voittamalla porilaiset numeroin 3-1. Ässät avasi maalien teon, kun Peter Tiivola hyödynsi kenttämestarin erikoisen ja laittoin kiekon tyhjään verkkoon. Tuosta mikkeliläisryhmä sitten heräsi ja kiekon Henri Kiviahon taakse toimittivat Mika Partanen ja Julius Vähätalo. Partanen lopetti Ässien pyristelyt lopullisesti vajaa minuutti ennen loppua laittamalla kiekon tyhjään verkkoon.

Seuraavaksi TPS lähetti Sportin kotimatkalle numeroin 2-0. Turkulaisten osumista vastasivat Hannu Kuru ja Teemu Väyrynen. Alkusarja päättyi, kun Lukko ja Jukurit kohtasivat A-lohkon päätösottelussa. Ottelu oli pitkään maalittomassa tasatilanteessa, kunnes Lukon Jyri Marttinen nousi b-pisteelle ja sivalsi tarkasti takakulmaan.

Välieriin:

Alkusarjan pelattavissa välierissä kohtaavat:

Lukko – TPS
Pelicans – Jukurit

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi