Pakarinen Venäjä- pelistä: “Ehkä jäin itsekin telineisiin”

Karjala-turnauksessa vietetään totuttuun tyyliin välipäivää perjantaina. Leijonat kävi kuitenkin jäällä säätämässä kuvioita lauantaista Tshekki- kamppailua silmällä pitäen. Edellisillan tappio Venäjää vastaan oli nyt karistettu pois mielestä ja keskittyminen oli jo suunnattu seuraavaan kamppailuun.

– Ehkä vähän itsekin jäi telineisiin siinä alussa, kuten koko joukkue. Se parani siitä ja kaksi erää pelattiin ihan hyvin. Itselläkin tuntui jo paremmalta toinen ja kolmas erä. Pari aika hyvää tonttia oli laittaa kiekko pussiin, mutta ei mennyt eilen. Pitää huomenna käyttää ne paikat hyväksi, Leijonien hyökkääjä Iiro Pakarinen mietti.

Suomi kohtaa lauantaina kello 17:30 alkavassa ottelussa Tshekin. Vastustaja ei ainakaan tule helpottamaan Venäjä- ottelusta.

– Samanlaista vauhdikasta peliä. Venäjä oli tosi nopea eikä Tshekit ole yhtään sen hitaampia. Kovavauhtista peliä on taas luvassa. Ei keskitytä liikaa vastustajaan, vaan täytyy itse pelata vielä paremmin ja käyttää maalipaikat tehokkaasti hyväksi, niin silloin siitä tulee hyvä peli, Pakarinen tuumasi.

Pakarinen on itse pelannut viime vuodet Pohjois-Amerikassa, mutta tälle kaudelle mies siirtyi itään Metallurg Magnitogorskin joukkueeseen. Alun jälkeen pelit ovat lähteneet sujumaan ja mies on tottunut taas isoon kaukaloon.

– Totta kai sielläkin oli alku vähän erilainen kuin mihin on tottunut. Oli pikkuisen hidas lähtö ehkä itsellä. Kuitenkin neljä vuotta pelannut pienessä kaukalossa amerikkalaista kiekkoa, niin se oli pikkuisen erilaista tulla taas eurooppalaiseen kaukaloon pelaamaan nopeata eurooppalaista lätkää, Pakarinen selvensi.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Views: 310

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi