O2-Jyväskylän vastaus Pääkallo.fi:n artikkeliin

Kun Pääkallo.fi eilen julkaisi artikkelin, jossa kerrottiin mahdollisesta sopupelistä O2-Jyväskylän ja ÅIF:n välillä. Salibandyliitto aloitti tutkinnan

Nyt O2-Jyväskylä on julkaissut sivuillaan asiaa koskevan tiedotteen

O2-Jyväskylän päävalmentaja Ilkka Peltonen kommentoi tapausta seuran tiedotteessa.

-Tasoitusmaalimme jälkeen ohjeistin joukkuettani välittömästi niin, että emme lähde karvaamaan korkealta. Halusin korostaa joukkueelle, että emme anna vastustajalle mahdollisuuksia ylivoimahyökkäyksiin.

– Olimme juuri päässeet kahden maalin takaa tasoihin kovalla työllä. Koko ottelun ajan olimme saaneet korkeasta karvauksesta vain ”harmaita hiuksia” ja takaiskumaaleja. Myös sarjan tasainen tilanne vaikutti ohjeeseeni. Korostin joukkueelle, että ”ylikarvaamista” ei saa tapahtua, jotta pääsemme jatkoajalle pelaamaan kahdesta pisteestä, Peltonen sanoo seuran tiedotteessa.

Ilkka Peltonen kiistää, kuulleensa ÅIF:n valmentajan Sebastian Freudenthalin huutoa.

– Itse en ole Freudenthalin huutoa rekisteröinyt, enkä ole heidän suuntaansa, tai mihinkään muuhunkaan suuntaan, ainakaan tarkoituksella nyökkäillyt. Omaa joukkuettani ohjeistin, kuten pääkallo.fi:n artikkelissakin on kerrottu, sanomalla: ”jos pallo saadaan, yritetään tehdä maali”. Tärkein ohjeeni kuitenkin oli, että yhtään ylivoimahyökkäyksen mahdollisuutta ei saa vastustajalle antaa ”höntyilemällä”, Peltonen toteaa tiedotteessa.

Pääkallo.fi:n alkuperäinen uutinen

O2-Jyväskylän tiedote

Lähde: O2-Jyväskylän tiedote

Teksti: Juho Kojuma

Kuva: Salibandyliiga

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi