NHL: Iso päivä rapakon takana – Karlsson San Joseen ja Seguinille pitkä jatkosopimus Dallasiin

Ottawa Senatorsin pitkäaikainen kapteeni, ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson siirtyy San Jose Sharksin organisaatioon. Dallas Starsin keskushyökkääjä Tyler Seguin teki puolestaan pitkän, kahdeksan vuoden jatkosopimuksen.

Erik Karlssonin siirto on osa suurempaa kauppaa, jossa Ottawa saa vaihdossa Chris Tierneyn, Rudolfs Balcersin, Dylan DeMelon ja Josh Norrisin. Lisäksi Ottawa saa San Joselta tulevien vuosien varausvuoroja. Ottawasta matkaa Karlssonin lisäksi San Joseen tulokashyökkääjä Francis Perron.

– On erittäin harvinaista, että tämä tason pelaajia on mahdollista saada, San Josen GM Doug Wilson kertoi seuran kotisivuilla.

Karlsson on pelannut koko NHL-uransa Ottawan riveissä. Hänet on valittu kahdella kaudella NHL:n parhaaksi puolustajaksi.

Vuonna 2013 Boston Bruinsista hankittu hyökkääjä Tyler Seguin solmi torstaina jatkosopimuksen Dallas Starsin kanssa. Uusi sopimus takaa pelaajalle keskimäärin 9,85 miljoonan dollarin kausiansiot ja on kokonaisarvoltaan 78,8 miljoonaa dollaria.

Viime kaudella 78 tehopistettä ja 40 maalia tehnyt Seguin aloittaa kuusivuotisesta sopimuksestaan viimeisen kauden ja tämä uusi diili astuu voimaan kauden 2019-20 alusta ja ulottuu kauden 2026-27 loppuun. Numero 91 on tehnyt  387 ottelussa kaikkiaan 173+211=384 pistettä viimeisen viiden kauden aikana.

Lähde: nhl.com

Teksti: Marko Taininkoski

Twitter: @DaddyCool_80

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi