NFL: San Francisco 49ers kohtasi entisen pelinrakentajansa

Minnesota Vikings voitti San Francisco 49ersin 24-16. Ottelu pysyi tiukkana loppuun asti ja 49ers olisi voinut voittaakin kamppailun, mutta lopulta joukkueen pelin aikana tekemät virheet olivat liikaa.

49ers joutui luopumaan pallosta kolme kertaa epäonnistuneen hyökkäyksen päätteeksi, kun tähän lisätään vielä se, että Vikings nappasi yhden syötönkatkon pelinrakentaja Jimmy Garoppolon syötöstä, on täysin selvää, että tuloksena on tappio.

San Franciscon ainoa Touchdown syntyi ottelun kolmannella neljänneksellä, kun laitahyökkääjä Dante Pettis nappasi Garoppolon todella upeasti paineen alla heittämän syötön käsiinsä aivan maalialueen rajalla. Joukkueen muut pisteet syntyivät potkumaaleilla.

Minnesotan tiukka puolustus varmisti Vikingsin voiton. NFL:n sivuilla todetaan, että Minnesotan tiukkana tunnettu päävalmentaja Mike Zimmer ei tapansa mukaan ollut tyytyväinen joukkueensa suoritukseen, vaikka voitto irtosikin. Vikings puolustaja Mike Hughes palautti syötönkatkon suoraan maalialueelle, joten voidaan todellakin todeta, että puolustus oli avain voittoon.

Minnesotan pelinrakentaja Kirk Cousins on aiemmin pelannut juuri 49ersin riveissä, joten hänelle ottelu oli erityisen tärkeä. Hän heitti yhteensä kaksi Touchdownia. Hänelle kertyi yhteensä 36 heittoa, joista 20 onnistui. Cousins pelasi itsensä heti uuden kotiyleisönsä sydämiin.

Monet ovat sitä mieltä, että Kirk Cousins tuo Minnesotaan joukkueen kipeästi tarvitsemaa jämäkkyyttä. Katsotaan kauden kuluessa, onko asia näin. NFL:ssä unohtuu yleensä se, että joukkueeseen kuuluu 52 muutakin pelaajaa, joten pelkkä pelinrakentaja ei tuo menestystä.

Teksti: Juho Kojima

Lähde: nfl.com

Views: 453

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi