NFL kauden avaus päättyi Philadelphian voittoon

Philadelphia Eagles jatkoi siitä mihin viime kausi päättyi, kun joukkue voitti Atlanta Falconsin NFL kauden avauksessa lukemin 18-12.

Atlanta taisteli viimeiseen saakka. Joukkue oli kaksi minuuttia ennen ottelun päättymistä kuusi pistettä tappiolla. Falcons sai pallon ja pääsi yrittämään ratkaisua, mutta joukkueen pelinrakentajan Matt Ryanin pelaaminen ollut oikein kohdallaan. Ratkaisevalla hetkellä syötöt eivät osuneet kohdalleen.

Jos Matt Ryanin peli ei sujunut, niin ei Eaglesin pelinrakentajan Nick Folesin pelikään sujunut suunnitellusti. Eagles pääsi etenemään keskimäärin vain 3.4 Jaardia per yritys. Foles luotti liikaa heittopeliinsä, joka oli hieman yllättävää, koska Folesin peli ei kulkenut.

Philadelphia ratkaisi ottelun juoksemalla pallon maaliin. Nick Foles antoi pallon Nelson Agholorille, joka pääsi etenemään maalialueelle 11 Jaardin viivalta. Falcons pääsi vielä yrittämään tasoitusta. Joukkue pääsikin etenemään melkein maalialueelle, mutta pelinrakentaja Matt Ryanin epätarkat heittosyötöt kostautuivat pahemman kerran, eikä Falcons onnistunut tekemään pisteitä.

Näin Eagles voitti ottelun 18-12. NFL jatkuu tulevana sunnuntaina. Sportin Maailma seuraa otteluita Patriots-Texans ja Vikings-49ers.

Teksti: Juho Kojimä

Lähteet: nfl.com, ESPN ja NBC Sports

Views: 226

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi