Moskovan ZSKA eteni jatkoon Jokereiden kustannuksella

ZSKA nappasi ratkaisevan 1-0 voiton tiukan väännön jälkeen jatkoajalla Jokereita vastaan. Geoff Plattin tekemä ratkaiseva osuma tiesi sarjan katkeamista ja moskovalalaisten jatkoon pääsyä otteluvoitoin 4-0.

– Paljon kiitoksia Jokereille mahtavasta playoffs-sarjasta. Olemme tietysti tyytyväisiä, että pääsimme jatkoon. Tämä oli erinomainen sarja ja kolme jatkoaikapeliä olisi voinut päättyä kummin vain, ZSKA:n päävalmentaja Dmitri Kvartalnov kiitteli pelin jälkeen.

Ottelua mielin määrin hallinnut ZSKA sai muutamaan kertaan kiekon pelattua jo ohitse Jokereiden maalivahdin Ryan Zapolskin, mutta molemmilla kerroilla videotarkistuksen jälkeen maali hylättiin. Ensimmäisellä kerralla tuomaristo päätti oma-aloitteisesti videotarkistuksesta, mutta toisella kerralla siihen ryhdyttiin valmentajan haaston myötä.

– Tänään, kuten muissakin peleissä kova taistelu oli päällä. Pakko se on myöntää, että ZSKA oli pikkuisen parempi, Jokereiden päävalmentaja Jukka Jalonen kommentoi.

– Heillä on erinomainen joukkue, jota vastaan on todella vaikea luoda maalipaikkoja. Ei se sattumaa ole, että nämä tiukat pelit hävittiin.

Tappion myötä Jokereiden ailahtelevainen kausi tuli päätökseen, jälleen helmikuussa kuten viime vuonnakin. Erona viime kauteen oli se, että koko kausi oli joukkueelta vaikea ja samalla ympärillä velloivat huhut Jokereiden jatkosta KHL:ssä. Se kysymys on edelleenkin avoimena eikä siihen vielä vastausta ole saatu.

Jokereiden päävalmentaja Jukka Jalonen, jolla on sopimus myös joukkueen kanssa tulevasta kaudesta, ei halunnut lähteä vielä spekuloimaan tulevaisuutta. Aika näyttää mihin suuntaa Jokerilaiva lähtee purjehtimaan.

Teksti: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi