Lukko löysi sentterin Ruotsista

Rauman Lukko täydentää keskushyökkääjäosastoaan, kun 28-vuotias ruotsalainen Joakim Hillding liittyy raumalaisseuraan yksivuotisella sopimuksella.

– Olemme tyytyväisiä, että saatiin tämän joukkueen näköinen pelaaja riveihimme. Hillding tuo juuri sopivaa täydennystä joukkueen sentteriosastolle, kommentoi päävalmentaja Pekka Virta hankintaa.

Hillding on edustanut urallaan ennen Lukkoa SHL-seuroja Färjestad BK, Växjö Lakers ja Luleå ja 299 ottelussa mies kerännyt 124 (45+79) tehopistettä.

Huhdanpää yhteistyöpelaajaksi

Lukko kertoi perjantaina myös, että viime kauden Mestiksen vuoden tulokas Lauri Huhdanpään kanssa on tehty sopimus mallia 1+2 vuotta. Sopimuksen ensimmäinen vuosi kuluu KeuPalle ja optiovuodet Lukolle.

Tampereelta kotoisin oleva Huhdanpää nakutti ensimmäisenä Mestiskautenaan Jokipoikien paidassa 38 (7+31) tehopistettä.

– Huhdanpää on nuori ja kiekollisesti taitava sekä nopea hyökkääjä. Hänellä on varmasti valoisa tulevaisuus ja halusimme ehdottomasti katsoa tämän kortin, että mihin lupaavan hyökkääjän eväät riittää, totesi Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo.

Ennen Mestis-kauttaan Huhdanpää pelasi A-nuorten SM-liigaa Ilveksen, Jokerien ja Tapparan paidassa ja 144 ottelussa vyölle kertyi 88 (26+62).

Teksti: Jouni Mikola, Twitter: @JouniMikola
Lähde: Lukon tiedote

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi