Lokomotiv syötti Jokereille katkeraa kalkkia

Lokomotiv Jaroslav haki 4-2-voiton Jokereista Helsingissä. Ottelu ratkesi kolmannen erän loppupuolella, kun vierasjoukkue iski kaksi nopeata maalia. Tappio tiesi myös neljän ottelun voittoputken katkeamista.

– Kaksi laadukasta joukkuetta vastakkain ja todella tarkkaa pelaamista. Ensimmäisessä erässä saimme hyvin hyökkäykset sinne päähän, mutta ei oikein saatu luotua mitään. Toki tärkeä ylivoimamaali saatiin, Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki kommentoi

Ottelun ensimmäisen erän jälkeen näytti siltä, että ottelu olisi Jokereiden heiniä, varsinkin sen jälkeen, kun kotijoukkue meni ensimmäisessä erässä johtoon. Toisessa erässä tuli sitten kylmää kyytiä ja Lokomotiv sai kaksi maalia peräkkäin.

– Toisessa erässä meinasi kärsivällisyys vähän pettää ja jäi keskialueelle niitä kiekkoja. Kolmas erä näytti kääntyvän meille ja olimme pelin päällä. Sitten tuli yksi jäähy ja siitä maali. Vastustaja sai suhteellisen helposti maalinsa, emmekä saaneet tuossa lopussa hyvistä paikoistakaan ja sen vuoksi varmaan jäätiin nollaan pisteeseen, Marjamäki pohti.

Jokereiden kausi on mennyt kohtuullisen hyvin, 11 pelistä on tullut seitsemän voittoa ja varsinaisella peliajalla vasta kolme tappiota sekä yksi tappio jatkoajalla. Helsinkiläisjoukkueen leirissä tappio Lokomotivia vastaan ei ymmärrettävästi riemunkiljahduksia herätä.

– Joukkue pelaa kyllä hyvällä tasolla, mutta tämän päivän ottelun tappio on harmittava ja kaikki tietää meidän pystyvän parempaan. Haluamme parantaa tästä vielä, Jokereiden puolustaja Tommi Kivistö harmitteli.

Jokereiden pelit jatkuvat keskiviikkona, jolloin kotihalliin vastaan tulee länsilohkon kärkijoukkue ZSKA Moskova.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Kuvakaappaus Viasatin lähetyksestä

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi