Liiga C Morelle – Operaattoreiden asiakkaat jäävät nuolemaan näppejä

C More ilmoitti maanantaina, että Jääkiekon Liigapelit näkyvät jatkossa C Moren suoratoistopalvelusta. Monessa taloudessa iloittiin asiasta, kun Telian TV-liiketoiminnasta vastaava Olli-Pekka Takanen ylpeili mahdollisuudesta jakaa Liigatuote useampaan talouteen.

Liiga on ollut Telialle menestyksekäs tuote, ja tavoitteemme on rakentaa suomalaisesta jääkiekosta yhä suurempi ilmiö. Yhdistyessämme MTV:n kanssa pystymme tuomaan Liigan vielä useampaan suomalaiseen kotiin, Takanen myhäili tiedotteessa.

Iloa ei kauan kestänyt niillä, jotka ovat tilanneet C Moren jonkun toisen operaattorin kuin Telian kautta. Operaattorien kautta tilattuna on asiakas saanut käyttöönsä myös C Moren suoratoistopalvelun, jossa siis nyt Liigakin on näkyvissä, tosin lisätilauksella tai siis ei sittenkään.

Liiga on tällä hetkellä katsottavissa vain C More -suoratoistopalvelusta ja myös asiakkaan tilin tulee olla C More -palvelussa. Operaattoreiden kautta Liigaa ei voi hankkia, C Moren tiedottaja Maiju Saloranta totesi Sportin Maailmalle.

Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä, että C Moren suoratoistopalvelun esimerkiksi Elisan kautta tilaavalla ei ole mahdollisuutta tilata liigapakettia näkyviin. Elisan tai DNA:n asiakkaan on siis erikseen luotava tili C Moren suoratoistopalveluun ja tilattava liigapassi tai C More Total + liiga- paketti.

Muiden operaattoreiden kautta olevilta C Moren tilaajilta jää edelleen Liiga näkemättä, vaikka potentiaalisia asiakkaita tuotteelle voisi olla lukuisia.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi