Lauri Marjamäen ja Jokerien tiet erkanevat kauden päätteeksi

Lauri Marjamäen ja Jokerien tiet erkanevat.

Jokerit tiedotti tiistaina, että neljättä kautta seuraa luotsaava Lauri Marjamäki ei jatka tehvässään enää kuluvan kauden jälkeen.

Marjamäki on tällä hetkellä pisimpään yhtäjaksoisesti Jokerien päävalmentaja toiminut henkilö. Hän saapui seuraan kaudeksi 2018 – 19. Tällä hetkellä Jokerit on läntisen konferenssin kärjessä.

– Neljä vuotta on pitkä ajanjakso ja koimme, että tämän kauden jälkeen on oikea hetki aloittaa uusi aika. Nyt käynnissä oleva projekti huipentuu ensi keväänä, jota kohti olemme etenemässä hyvässä tilanteessa. Marjamäki on tiimeineen tehnyt hyvää ja pitkäjänteistä työtä. Kaikki fokuksemme on arjen tekemisessä, kertoo Jokereiden puheenjohtaja Jari Kurri.

Ennen Jokereihin saapumistaan Marjamäki oli toiminut seuravalmentajana SM-liigassa sekä maajoukkueluotsina kaudet 2016 – 18.

– Viime kesän aikana päätin, että meneillään olevan kauden jälkeen haluan uusia haasteita. Aika Jokereissa on ollut antoisaa ja yhteistyö seurajohdon, valmentajien, huollon ja tietysti pelaajien kanssa on sujunut hyvin. Nyt fokus on tässä hetkessä, sillä työ on kesken, Marjamäki kertoo.

Jokerit tiedottaa seuran KHL-ajan neljännestä valmentajasta, kun sen aika on.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola
Kuva: Joni Hilden
Lähde: Jokerien tiedote

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi