Kroatialle aikainen joululahja – Willy Caballero joulupukkina

Kroatia murskasi Argentiinan Nižni Novgrodissa peräti numeroin 3-0 (0-0). Argentiinan surullisen hahmon ritari oli maalivahti Willy Caballero.

Ensimmäiset puoli tuntia oli tunnustelevaa peliä puolin ja toisin. Argentiinalle aukesi huippupaikka 30. minuutilla, mutta Enzo Pėrez sai ohjattua pallon ohi lähes tyhjästä maalista.

Loppupuolella Ante Rebić käytti hieman liian kovia otteita Argentiinan puolustaja Gabriel Mercadoon, mutta selvisi kuitenkin ilman varoitusta. Kroatian parhaasta paikasta vastasi Mario Mandžukić.

Willy Caballerolta aikainen joululahja

Toista neljävitosta ehdittiin pelata seitsemisen minuuttia, kun nähtiin ottelun avausmaali. Se olikin sitten todella ikimuistoinen maali, kroatialaisten kannalta, mutta argentiinalaiset ja eritoten maalivahti Willy Caballero ei halua sitä varmasti muistella. Caballero yritti avata puolustajalle, mutta Ante Rebić pääsi väliin ja veti suoraan ilmasta takakulmaan.

Kroatian johto tuplaantui 80. minuutilla, kun Luka Modrićin laukaus 16-rajalta meni suoraan tolpan juureen. Viitisen minuuttia myöhemmin oli jo kolmas maali lähellä, mutta Ivan Rakitićin vapari pamahti vain ristikkoon.

Erotuomarin antamalla lisäajalla sitten se kolmas maali tuli. Ensin Mateo Kovačić nappasi “karkin” Caballerolta ja syötti Rakitićille, joka sai sitten nautiskella pallon tyhjään maaliin.

Tällä voitolla Kroatia varmisti jatkopaikkansa alkulohkon jälkeen.

Maalit:

53. 0-1 Ante Rebić
80. 0-2 Luka Modrić (Marcelo Brozović)
90+1 0-3 Ivan Rakitić (Mateo Kovačić)

Kokoonpanot:

Argentiina: Caballero | Tagliafico, Otamendi, Mercado, Salvio (56. Pavon) | Pérez (68. Dybala), Mascherano | Acuña, Messi, Meza | Agüero (54. Higuain)

Kroatia: Subašić | Strinić, Vida, Lovren, Vrsaljko | Brozović, Rakitić | Perišić (82. Kovačić), Modrić, Rebić (57. Kramarić) | Mandžukić

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 111

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi